Guider

De bästa trafikapparna för Android

Det spelar ingen roll om du kör bil under dina dagliga aktiviteter eller om du ska på resan med din familj eller vänner, du vill inte vara fast i trafiken. Ett av de bästa sätten att undvika det är att ha en pålitlig app. Android-enheter har underlättat folks transportsystem via Internet. Du kan använda din Android-enhet för att hitta din destination, hyra en taxi, boka tåg- / bussbiljetter etc. Dessa appar använder GPS-chip på din enhet för att ge information om din resa. Men det finns många människor i trafiken som vanligtvis slösar bort det mesta av sin värdefulla tid. Det finns många trafikappar som ger dig information i realtid om trafiken i det området och ger en alternativ rutt. Om du letar efter de bästa trafikapparna för Android, kolla in innehållet nedan.

Se även: Bästa stegräknare-appar för Android

Bästa trafikappar för Android

Google kartor

Det är den bästa trafikappen för Android som utvecklats av Google Incorporation. Den täcker kartor över mer än 200 länder med olika företag och platser markerade på kartan. Den här appen ger trafikuppdatering i realtid och trafikens tillstånd tillsammans med en alternativ rutt. Den här funktionen sparar tid och gör att du når din destination i tid. Du kan också upptäcka lokala restauranger, hotell, butiker och marknader med appen.

Ladda ner Google Maps

Waze

Waze är en av de mest betrodda trafikapparna i världen. Det är gratis att använda appen och har mer än 100 miljoner nedladdningar på Google Play Store. Den ger information om vägtrafik i realtid, byggande och olyckor. Det ger också alternativ väg med en beräknad tidsram. Du kan också använda Waze för att lyssna på dina favoritspår medan du rider. Den här appen får regelbundna uppdateringar vilket gör det bekvämare att använda.

Ladda ner Waze

Driving Route Finder

Det är en av de bästa trafikapparna när det gäller att hitta snabb väg. Den är utvecklad av den virtuella labyrinten och är gratis att använda app. Du kan använda den här appen för att spåra en destination via en korrekt GPS-tracker. Dessutom kan du använda den för att hitta snabba rutter genom att undvika trafiksignaler, hastighetskameror och avgiftsgrindar.

Ladda ner Driving Route Finder

Inrix

Inrix är en bra trafikapp med några anständiga funktioner. Den här appen ger live trafikinformation, säkerhetsvarningar för konstruktion, faror, olyckor och väderuppdatering som kan sakta ner din resa. Du kan också rapportera olyckor som kan hjälpa andra förare.

Ladda ner Inrix

MapQuest

MapQuest kan använda en trafikapp som använder GPS för att få information om kartor, vägar och trafik. Den tillhandahåller satellitbilder, kartor, röstnavigering, trafikuppdateringar i realtid, live trafikkameror för att se dina vägförhållanden.

Ladda ner MapQuest

Sygic

Sygic är den mest nedladdade GPS-navigationsappen i världen. Den bästa funktionen som gör det till nummer ett är offline-navigeringsfunktionen. Den här appen får en regelbunden uppdatering många gånger per år gratis.

Ladda ner Sygic

Nu kör vi

Det är gratis att använda trafikappen som erbjuder några bra funktioner för din resa. Du kan använda den här appen för att navigera genom staden genom att hitta de snabbaste rutterna, sväng för svängnavigering och upptäcka de lokala platserna. Du kan också få en kollektivtrafikanläggning med den här appen.

Ladda ner HÄR WeGo

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found