Guider

5 sätt att fixa iPod Touch kommer inte att slås på

Vi är säkra på att din iPod touch är en av dina favoritenheter. Den kan användas som en videospelare, musikspelare, digitalkamera, du kan spela spel och ansluta till Internet. Vad finns att inte älska? Det är en fenomenal enhet, men vissa människor upplevde problemet när iPod touch helt enkelt inte slås på. Vi är här för att hjälpa dig med fem sätt att fixa iPod touch slås inte på. Vi försöker alltid samla lösningar som är effektiva, och vi hoppas att du enkelt kommer att lösa problemet.

Se även: 5 sätt att fixa IPhone 6-kamera som inte fokuserar

5 sätt att fixa iPod touch slås inte på

Lösning nr 1: Kontrollera hållomkopplaren

Det första du bör göra är att kontrollera om hållomkopplaren är på, och om så är fallet kommer du att märka en orange lapp. För att stänga av strömmen är allt du behöver göra att skjuta, och när en orange lapp inte längre syns är den klar. Tryck på valfri knapp för att slå på din iPod touch.

Lösning nr 2: Är batteriet laddat?

Om iPod: s batteri inte är laddat kan du inte slå på enheten. Anslut den till din dator via USB-kabel eller använd nätadaptern.

Lösning nr 3: Låt batteriet tappa

Ibland måste du låta batteriet rinna ut helt, och för att göra det, koppla bort enheten från alla strömkällor och lämna den så under en dag.

Lösning nr 4: Starta om din iPod

För att göra detta håller du bara på ström- och hemknapparna tills apple-logotypen dyker upp. Omstart tar ofta bort alla fel.

Lösning nr 5: Uppdatera programvaran

För att göra detta, anslut din iPod till din dator via USB-kabel, och om det finns en ny version av programvaran tillgänglig för din iPod, visar iTunes den.

Troligtvis kommer problemet att lösas med ett av fem sätt att fixa iPod touch inte slås på, och om inte, se till att besöka en av Apple Stores i närheten.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found