Guider

Så här fixar du slumpmässigt omstartproblem på Nexus 7

Googles Nexus 7 släpptes på marknaden i juli 2012 och sedan lanseringen har försäljningen ökat dag för dag. Användare har köpt denna surfplatta på grund av snabbare processor, kamera, högre upplösning och många fler funktioner.

Men många användare har stött på slumpmässigt omstartproblem på Nexus 7. Detta var ett vanligt problem på gamla Nexus 7. Användarna står dock inför samma problem i den här nya modellen. Vissa ägare av Nexus 7 har rapporterat att omstartsproblemet främst uppstår när de använder Google Chrome. emellertid verkar det slumpmässiga omstartproblemet på Nexus 7 inte vara begränsat till det.

Se också - Så här fixar du problem med "Apps som kraschar efter 4.4 KitKat-uppdatering" på Nexus 7

Lösningar för slumpmässigt omstartproblem på Nexus 7

Slumpmässigt startar om problem på Nexus 7

1. En uppdatering från Google kan lösa detta slumpmässiga omstartproblem på Nexus 7. Du bör få de här uppdateringarna automatiskt, men du kan också kontrollera det genom att gå till Inställningar> Om surfplatta> och kontrollera din Android-version. Tryck på Systemuppdateringar> Kontrollera nu och se om någon ny uppdatering är tillgänglig.

2. Se till att alla appar på din surfplatta är uppdaterade. Du kan öppna Play Butik> Menyknapp> välj Mina appar. Längst upp till höger finns alternativet "Uppdatera alla" tillgängligt. Problemet kan uppstå på grund av en app som inte är optimerad för Android 4.3. Så om du observerar att det slumpmässiga omstartproblemet på Nexus 7 är relaterat till någon specifik app, kontakta utvecklarna genom att skicka meddelande, och under tiden kan du använda ett alternativ tills de kommer med en uppdatering. Du kan kontrollera om en app är den skyldige till detta problem genom att starta din telefon i felsäkert läge. Om du ser att problemet inte uppstår i felsäkert läge måste en app vara den skyldige.

3. Utför en mjuk återställning genom att hålla ned strömbrytaren i några sekunder tills surfplattan startar om.

4. Om du fortfarande stöter på det slumpmässiga omstartproblemet, försök sedan med en fabriksåterställning, men säkerhetskopiera innan alla data. Tryck sedan på Meny-knappen> Inställningar> Säkerhetskopiera och återställ> Återställ fabriksdata> Återställ surfplatta> Ange PIN-kod eller lösenord vid behov och tryck sedan på Radera allt.

5. Om inget av ovanstående löser problemet, kontakta Google eller återförsäljaren där du köpte surfplattan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found