Guider

Hur fixar jag snabb laddning som inte fungerar på Samsung Galaxy S6 Edge Plus?

Snabb laddning är en av kronfunktionerna i Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Det betyder att även när batteriet i din Galaxy S6 eller S6 Edge är extremt lågt, kopplar du in det och viola. På mycket kort tid tar det ut en betydande summa.

Det finns dock vissa saker att tänka på när du laddar din S6 eller S6 Edge, vilket också är till för din Samsung Galaxy s6 Edge batterilivslängd. Om det inte följs kan problemet med snabb laddning inte fungerar på s6 eller snabb laddning som inte fungerar på s6 edge plus i din telefon.

Det rekommenderas vanligtvis att telefonen laddas med lagerladdaren (laddaren som tillhandahålls av företaget) och USB-kabeln. Om lagerladdaren går förlorad eller inte är tillgänglig, använd en batteriladdare som stöder 'Adaptive Fast Charging'. Snabbladdningsfunktionen fungerar inte om du använder en annan standardladdare. Läs vidare om du står inför problemen med snabb laddning som inte fungerar på s6 edge plus och för att veta hur man i allmänhet förlänger batterilivslängden för Samsung Galaxy s6 Edge.

Läs här: Så här fixar du problem med Samsung Galaxy S6 edge plus batterilivslängd

Vet också: Hur man använder Smart stay, S röst och Edge skärm alternativ och funktion på Galaxy S6 edge plus

Nedan följer några steg för att fixa snabb laddning som inte fungerar på s6 och s6 edge plus och för att säkerställa att funktionen fungerar på din telefon:

För att få ut det mesta av Fast Charge-funktionen här är vad du kan göra:

  1. Gå till "Inställningar"> Batteriinställningar och slå på Snabbladdning.
  2. Se till att du stänger av telefonens skärm. Det är viktigt att notera att funktionen "snabb laddning" inte kan användas när skärmen är påslagen. Att stänga av skärmen ökar också laddningshastigheten avsevärt. Så se till att skärmen är avstängd.
  3. Det är ännu bättre och effektivare om du stänger av enheten helt medan du laddar den. Du behöver dock inte oroa dig för laddningsindikationen. En ikon visas på av-skärmen för att indikera att laddningen pågår.
  4. Om du inte har stängt av telefonen helt, byt till flygplansläge. Det kommer att förhindra att alla trådlösa anslutningar upprättas och laddningen kommer att påskyndas.

thedroidguy.com

  1. Om du väntar på samtal eller meddelanden och föredrar att inte växla till flygplansläget, stäng av funktioner som Wi-Fi, Bluetooth, telefondata och GPS på din telefon för att få ut det bästa av laddningen.
  2. Samsung Galaxy s6 och s6 Edge ger dig möjlighet att slå på Smart Manager-funktionen för att optimera batterianvändningen. Gå till Appar> Smart Manager> Batteri för att optimera dess användning.

thedroidguy.com

Genom att trycka på strömbrytaren växlar telefonen till viloläge, vilket är en bra batterisparteknik när telefonen inte används.

  1. Låt alltid batteriet rinna ut innan du vågar ladda det igen. Ladda inte telefonen om batteristatusen visar 40% eller högre bara för att du enkelt har hittat en laddare i kaféet där du sitter. Vänta tills batteriet tar slut för att säkerställa livslängden på batteriets livslängd.
  2. Om batteriet är gammalt tar det vanligtvis mer tid att ladda enheten jämfört med ett nyare batteri. Att jämföra laddningsförmågan för en årig telefon / batteri till när du köpte telefonen är en meningslös övning.

Samsung Galaxy S6 Edge batterilivslängd är vanligtvis bra och är en förbättring jämfört med sin föregångare, S5. Om det används med försiktighet varar det bra 2-3 år innan något behov av att byta ut det uppstår. Batteriet kan dock inte tas bort och därför måste en kund besöka ett Samsung-servicecenter för att byta batteri om det behövs.

Om problemet kvarstår så att snabbladdningen inte fungerar på s6 edge plus, besök ditt närmaste Samsung-servicecenter tidigast. Du hittar ditt närmaste Samsung-servicecenter här. Använd garantin om den fortfarande är tillämplig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found