Guider

5 sätt att fixa iPhone 4 vitskärmsproblem

Flera år efter lanseringen är iPhone 4 fortfarande en av de mest populära iPhonerna. Som alla andra enheter kan det fungera perfekt i flera år, eller så kan det ha några fel. En av felen är verkligen det vita skärmproblemet, som kan försvinna efter flera sekunder. Om så inte är fallet, kolla in 5 sätt att åtgärda iPhone 4 vit skärmproblem som vi förberedde. Möjligheterna är begränsade. Telefonens skärm är vit och frusen. Dessa idéer är dock användbara, så se till att kolla in dem.

Se även: 5 sätt att fixa problemet med iPhone 4 som inte synkroniseras

5 sätt att lösa problemet med iPhone 4-skärmen

Källa: galleryhip.com

 Lösning nr 1: Stäng av automatisk ljusstyrka.

Vanligtvis kan den vita skärmen visas när batterinivån är under 30%. För det mesta kommer telefonen att fungera bra, men du måste bli av med problemet för framtiden. Gå till Inställningar, Skärm och ljusstyrka och stäng av automatisk ljusstyrka. Det här kan vara allt du behöver.

 Lösning nr 2: Tryck på några knappar samtidigt.

Detta kan också hjälpa: tryck på Home, Volym upp och Sleep (ström) -knappen samtidigt och vänta i flera sekunder. Den här åtgärden kan vara praktisk och den får den vita skärmen att försvinna. När det har hänt, släpp knapparna.

 Lösning nr 3: Knacka på telefonen med tre fingrar.

Även om detta inte låter som den lösning som faktiskt kommer att lösa problemet, gör det det. När den vita skärmen visas trycker du bara på skärmen med tre fingrar flera gånger, men gör det försiktigt.

 Lösning nr 4: Återställ från en gammal säkerhetskopia.

Ibland, när du ansluter enheten till din dator, kan den vita skärmen försvinna. Välj ett alternativ att återställa i iTunes-programvaran.

 Lösning nr 5: Ta ut batteriet.

När skärmen blir vit öppnar du enheten och tar ut batteriet. Om det finns smuts och damm inuti, rengör det med den torra trasan. Sätt tillbaka batteriet och slå på enheten.

De listade 5 sätten att lösa problemet med iPhone 4-skärmen löser ofta problemet. Om det inte händer, gå till Apple Store för hjälp.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found