Guider

Hur man utför mjuk återställning och hård återställning på Nokia Lumia 920

När vi köper en ny telefon har vi alla ganska höga förväntningar. När vi väl har valt telefonen med en design som vi föredrar, och de specifikationer som passar våra behov, vill vi att telefonen ska fungera smidigt hela tiden. För det mesta kommer det. Det kommer att fungera som en charm och du har inga problem. Men vid något tillfälle, särskilt efter flera månader eller till och med år av användning, kan vissa problem uppstå. Appar kan frysa och krascha, skärmen kan bli frusen, telefonen kan starta om sig själv och så vidare. Alla dessa problem stör smarttelefonanvändare över hela världen, inklusive de som har Nokia Lumia 920. Även om den här enheten fungerar ganska bra är det bra att veta hur man utför mjukåterställning och hård återställning på Nokia Lumia 920 eftersom din enhet kanske inte svarar, eller det kan starta om slumpmässigt. Vi kommer att visa dig hur du återställer och hårdåterställer din Lumia.

Du kan också läsa: Så här gör du en fabriksåterställning på Nokia Lumia 920

Så här utför du mjuk återställning och hård återställning på Nokia Lumia 920

www.windowscentral.com

Så här utför du mjuk återställning på Nokia Lumia 920

Att utföra mjuk återställning är en riktigt enkel sak att göra och kan vara väldigt användbart i vissa situationer, särskilt när din enhet inte svarar helt. Allt du behöver göra är att trycka på strömbrytaren och volym ned-knappen samtidigt och hålla ned knapparna i cirka 10 sekunder. Din Nokia Lumia vibrerar och startskärmen visas.

Hur man utför hård återställning på Nokia Lumia 920

När du har problem med din telefon kan du göra en fabriksåterställning genom att gå till Inställningar> Om> Återställ telefonen och du bör säkerhetskopiera dina filer först.

Men vad ska jag göra om det här alternativet inte är möjligt eftersom din enhet inte svarar helt, du inte kan komma åt alternativet "Återställ din telefon" och enheten inte reagerar på mjuk återställning? Det enda alternativet du har är att utföra den hårda återställningen med hårdvaruknapparna.

Samma som soft reset, det här är också ganska enkelt. Tryck och håll ner strömbrytaren, volym ned-knappen och kameraknappen samtidigt, och när telefonen vibrerar, släpp av strömbrytaren men håll kvar kameraknappen och volym ned-knappen. Släpp dessa knappar efter fem sekunder.

Gör endast hård återställning om din Nokia Lumia 920 inte svarar helt och mjuk återställning inte fungerar.

Bildkälla: www.zastavki.com

Du kan också läsa: Hur man uppdaterar programvaran på Nokia Lumia 920

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found