Guider

Så här ändrar du Gmail-lösenord på din telefon

Ibland ändrar vi lösenord på våra e-postkonton, vanligtvis av säkerhetsskäl. Ibland, när vi vill göra några ändringar som den här, kommer vi att använda vår telefon. För inte så länge sedan ville jag ändra Gmail-lösenord med min Android-enhet , och jag erkänner att processen var lite förvirrande. Jag älskar att använda Gmail och jag använder appen dagligen. När jag öppnade appen trodde jag att jag lätt skulle hitta det alternativ jag behövde, vilket inte var fallet.

Jag vände mig till Google och jag märkte att många ställde samma fråga: Hur ändrar jag mitt Gmail-lösenord ? Medan jag hittade några lösningar såg jag många Gmail-användare som klagade på att den specifika metoden inte fungerar, eftersom de inte kunde hitta några av alternativen som listades. Anledningen till det är en annan version av Gmail-appen.

I den här artikeln kommer jag att dela metoden jag använde för att ändra Gmail-lösenord, och jag kan försäkra dig om att det här är det enklaste som fungerar oavsett vilken Gmail-appversion du har eftersom vi inte kommer att använda appen alls. Den här guiden är till för både Android- och iOS-enheter, vilket innebär att du kan använda den på din Android-telefon eller surfplatta, iPhone eller iPad. Så, låt oss komma igång.

Se även: Så här säkerhetskopierar du Android-kontakter till Gmail

Hur du ändrar Gmail-lösenord

Följ bara dessa enkla steg så ändrar du Gmail-lösenordet på några sekunder:

  • Se till att du är ansluten till Internet
  • Öppna webbläsaren på din telefon
  • Skriv följande adress: google.com/settings/passwordchange

www.technobezz.com

  • Du kommer att bli ombedd att logga in på ditt Google-konto, så lägg till ditt användarnamn och nuvarande lösenord
  • Därefter visas skärmen "Lösenord" och två fält.

www.technobezz.com

  • I det första anger du ett nytt lösenord och i det andra bekräftar du det nya lösenordet.
  • När du är klar klickar du på Ändra lösenord längst ner på skärmen

Det är allt. Nu vet du hur du ändrar Gmail-lösenordet. När du är klar med processen får du ett meddelande på din enhet om att ange ett nytt lösenord så att du kan använda Gmail-appen.

Som du kan se är den här metoden väldigt enkel, särskilt jämfört med vissa andra alternativ, och den kräver bara några få klick. Använd bara webbläsaren och följ stegen vi har delat med dig. Om du någonsin befinner dig i en situation som du behöver ändra Gmail-lösenordet med telefonen och inte datorn, kom ihåg den här guiden så gör du det enkelt.

Du kan också läsa: Så här tar du bort webbhistorik på Android-enhet

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found