Guider

5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm

Om den vackra och färgglada skärmen på din iPhone 6 blev svartvitt är det inte så komplicerat som du kanske tror, ​​och i de flesta fall löser användarna detta på egen hand. Du hittar flera enkla och effektiva felsökningssteg du bör prova, och ett av 5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm gör tricket. Här är de.

Se även: Så här fixar du iPhone 6 knäckt skärm

5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm

5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm

Lösning nr 1: gråskala

Hur många gånger slog du av misstag på något på din iPhone 6? Åtminstone ett par, och den här gången kan det vara gråskala. Vad du ska göra är detta:

  • Gå till Inställningar-appen och tryck på Allmänt
  • Välj tillgänglighet
  • Ställ in gråskala till av.

Lösning nr 2: Zooma

Detta är ett av 5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm som löste problemet för många användare, så se till att prova det. Det finns två alternativ här, båda lika effektiva. Den första är den här: gå till Inställningar> Allmänt> Tillgänglighet> och slå på Zoom och slå sedan av igen. Den andra är den här: du måste trycka på hemknappen tre gånger och sedan helt enkelt avmarkera alternativet Zooma. Färgen kommer tillbaka.

Lösning nr 3: Starta om din iPhone

Vanligtvis räcker det med en av de tidigare lösningarna, men om du inte tyckte att de var användbara, starta om din iPhone 6 .. För att göra det, tryck bara på och håll ned strömbrytaren och flytta skjutreglaget för att stänga av telefonen. När den är helt avstängd, tryck och håll ned strömbrytaren igen för att slå på den igen.

Lösning nr 4: Återställ

Om du i vissa fall inte kan starta om din iPhone, håller du hemknappen och strömbrytaren (viloläge / väckningsknapp) intryckt samtidigt, och släpp knapparna när Apple-logotypen visas på skärmen. Förhoppningsvis kommer problemet med iPhone 6 svartvit skärm att vara borta.

Lösning nr 5: Radera allt innehåll och alla inställningar

Du har förmodligen raderat inställningar och innehåll tidigare, och du vet att det kan vara en ganska effektiv lösning. Bara för att påminna dig, innan du börjar, säkerhetskopiera din iPhone 6 till iCloud eller iTunes. Här är vad du behöver göra:

  • Gå till Inställningar-appen och tryck på Allmänt
  • Bläddra ner och tryck på Återställ
  • Välj Radera allt innehåll och alla inställningar
  • När du väljer det dyker ett litet fönster upp så du måste bekräfta åtgärden.
  • Telefonen startas om och vanligtvis raderas innehåll och inställningar om några minuter och ibland mer.

Vi är ganska säkra på att ett av 5 sätt att fixa iPhone 6 svartvit skärm kommer att lösa problemet och skärmen på din iPhone 6 kommer att vara normal. Om det inte händer bör du besöka någon av Apple Stores och be om ytterligare hjälp.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found