Guider

Topp bästa appar för iPhone X

iPhone X är en verkligt fantastisk telefon från Apple och de har säkerställt att den blir riktigt unik genom att integrera utmärkta funktioner i den. Men en telefon slutförs aldrig utan de perfekta apparna. Och detta gäller även den mycket dyra iPhone X. Appbutiken är fylld med många appar för iPhone X men tyvärr är inte alla optimerade för den här specifika telefonen. Så vi har skapat en lista här över de bästa bästa apparna för iPhone X. Alla appar som nämns här kommer att se bra ut på din telefon, så fortsätt och hämta dem just nu.

Se även: Topp bästa appar för iPhone 8 och iPhone 8 Plus

10 bästa appar för iPhone X

Mörk himmel Väder

En väderapplikation är ett måste. Dark Sky Weather är utformat för att informera dig om väderförhållandena en timme innan. Till exempel, om det finns möjlighet till kraftigt regn eller snöfall, kommer användarna att veta det en timme innan. Det kommer definitivt att hjälpa dig att fatta ett beslut om du har en plan att gå ut. Du kommer också att kunna utforska den vackraste väderanimationen i den här appen. Återigen integrerar denna app GPS och varnar dig om väderförhållandena för din exakta plats i varje minut. Väderprognos för nästa timme, nästa dag och nästa vecka erbjuds och det är allt problemfritt.

Ladda ner Dark sky Weather

Youtube

YouTube är definitivt ett bra tillskott till listan över appar på din iPhone X. Det kommer att underhålla dig på alla möjliga sätt. Du kan titta på filmer, videor, lyssna på musik etc. Den här appen är uppdaterad för att fungera på iPhone X på bästa sätt. Så, ingen sprickbildning och allt, snarare kommer du att kunna njuta av dina favoritvideor smidigt. Om saker och ting ser bredare och större ut på iPhone X-skärmen blir bara en nypa på skärmen så att saker och ting blir snäppsäkra och lite mindre.

Ladda ner YouTube

Netflix

En annan fantastisk app är Netflix. Detta är en mycket underhållande app för iPhone X som låter dig enkelt strömma alla typer av innehåll. Du kan titta på videor, TV-program och filmer överallt. Det sparar också all din kontoinformation och visningshistoriken så att du kan börja titta från var du slutade.

Ladda ner Netflix

Google kartor

iPhone levereras med Apples egen karta, men om du letar efter den bästa kartan som din kompletta följeslagare är Google Maps det bästa av alla. Google Maps hjälper dig på alla möjliga sätt genom att erbjuda exakta förslag. Oavsett om det är en lokal restaurang eller en närliggande park eller något i en avlägsen stad, kan Google Maps ta dig överallt genom att erbjuda den bästa navigationen. När det gäller att erbjuda de bästa kollektivtrafikförslagen kan ingenting vara lika bra som Google Maps. Så få den här appen på din iPhone X tillsammans med andra appar.

Ladda ner Google Maps

Halide

Detta är en fantastisk kameraapp som har redesignats från grunden så att den passar perfekt till iPhone X. Kameran ser ut och fungerar bra på iPhone X. Den är utformad för att erbjuda en fantastisk upplevelse av foton. Halide har också full förmåga att förändra hur du tar bilder med din iPhone X. Den här appen är dock inte gratis som de flesta appar som nämns här. Du måste betala $ 4,99 för att få det på din iPhone. Så om du är en fotoentusiast och om du är redo att spendera den lilla summan, skaffa den här appen på din telefon och njut av upplevelsen.

Ladda ner Halide

Mynta

Mint är en riktigt användbar ekonomiapp som hjälper dig att hålla dig inom budgeten. Ange bara all din bankinformation, kreditkortsuppgifter och den här appen spårar dina investeringsvanor, utgiftsvanor etc. Återigen kan du skapa en påminnelse om räkningen i denna Mint-app. Med alla dessa, om du har svårt att hantera dina intäkter, finns tips och råd tillgängliga i den här appen för att hjälpa dig. Med den här appen på din iPhone X blir du en bra kontoansvarig.

Ladda ner Mint

Hantverk

Housecraft är en app med förstärkt verklighet som låter dig ha lite kul genom att omforma hemmet med virtuella möbler. Vad du behöver göra är att ta med din iPhone i ett rum som har tillräckligt med utrymme. Appen skannar snabbt golvet och låter dig sedan pryda rummet genom att placera virtuella möbler. Möblerna kan ändras och färgas om som du vill. Ett brett utbud av möbler finns i Housecraft-appen, så välj bara den, färg den och lägg den på golvet för att få några bra idéer om inredning.

Ladda ner Housecraft

Snapsade

Detta är en lysande fotoredigerare som är enkel och enkel men har stor kraft för det. I grund och botten kan du använda den för att ladda foton och för att välja filter. Men den verkliga kraften i denna app ligger i dess verktygsmeny. Du kan beskära, redigera, justera perspektivet och kurvorna och lägga till alla slags effekter och filter för att göra bilderna fantastiska. Med ett ord, om du letar efter flexibilitet är det här den bästa fotoredigeringsappen att ladda ner på din iPhone X. Huvudkomponenten i den här appen är Stack som gör att du enkelt kan redigera. Därefter kan var och en av dem laddas upp. Spara också den redigering du gör och använd sedan stacken för att dekonstruera de förinstallerade bilderna.

Ladda ner Snapseed

1Lösenord

Vi har flera konton och alla är skyddade med ett lösenord. Så det är verkligen svårt att komma ihåg alla lösenord för varje enskilt konto. Och saker blir mer komplexa om lösenorden är en kombination av siffror, alfabet och andra tecken. 1Password är den bästa lösningen på det. Detta är en fantastisk app för iPhone X som lagrar alla lösenord för dig. Inte bara lösenordet utan kreditkortsinformation och annan viktig information kan också sparas säkert i den här appen. Det enda lösenordet du behöver komma ihåg är appens lösenord. Och det är allt.

Ladda ner 1Password

Google Earth

En annan intressant app för iPhone X att nämna på vår lista. Den här appen är en fantastisk virtuell reseguide som tar hela världen på din handflata. Du kan enkelt utforska hela världen genom den. Sök efter valfri plats, zooma in den, rotera den och få den bästa upplevelsen någonsin. Google Earths visuella prakt är trollbunden och skärmen från kant till kant på iPhone X kommer att göra upplevelsen ännu bättre.

Ladda ner Google Earth

Det här är de 10 bästa bästa apparna för iPhone X. De flesta appar som nämns här är helt gratis i App Store. Skaffa dessa och njut!

Se också: De bästa bästa spårningsapparna för barn

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found