Guider

Mi Mix 4 läckade levande bilder föreslår lansering av 2019

Rykten om Mi Mix 4 har inte slutat sedan Xiaomi släppte Mi Mix Alpha tidigare i år. Först uppgav en Xiaomi-tjänsteman att det inte kommer att finnas en Mi Mix 4, som lämnade fans i förtvivlan. Senare drog han tillbaka sina ord genom att varken bekräfta eller förneka ryktet om Mi Mix 4-lanseringen. Enligt de senaste rykten och läckage kan det finnas en chans att Mi Mix 4 kommer att lanseras 2019.

Nyligen dök upp en livebild av den ryktade Mi Mix 4 på Twitter, som båda bekräftade rykten om Mi Mix 4 och föreslår att enheten är redo för lansering.

Mi Mix 4 Live Image läckt ut

Mi Mix 4-livebilden dök upp först på Twitter, där en bidragsgivare för Slashleaks publicerade bilden. Bilden visar en suddig bild av en ramlös enhet som kör MIUI. Den påstådda Mi Mix 4-bilden visar jämnt tunna ramar på alla fyra sidor utan synlig frontkamera.

Påstådd livefoto av Xiaomi Mi Mix 4 # xiaomi #redmi # xiaomimimix4 # mimix4 #mimixalpha pic.twitter.com/DYux50A9cb

- Mincu Andrei (@andrei_eclynoh) 14 oktober 2019

Bilden matchar en annan läckt livebild av Slashleaks, som har samma stora ramlösa skärm utan hack eller hålkamera. Kameran kan vara en popup-mekanism eller den kan använda den under-display-kamerateknik som är under utveckling.

Inte mycket kan sägas om enheten genom att titta på de läckta levande bilderna förutom det faktum att enheten kommer att ha en stor skärmfri skärm.

Mi Mix 4 Ryktade specifikationer

Det har förekommit läckor och tips om Mi Mix 4-specifikationer tidigare. Läckage tyder på att Mi Mix 4 kommer att ha liknande specifikationer som Mi Mix Alpha, som släpptes tidigare i år. Specifikationerna inkluderar en Snapdragon 855+ processor tillsammans med 12 GB RAM och en 2k skärm och kommer att drivas av ett massivt 4500 mAh batteri. Enheten förväntas också ha en snabbladdningsfunktion med 45W snabbladdning vid trådbunden laddning och 30W snabbladdning när den laddas trådlöst.

Kameran på Mi Mix 4 förväntas vara en 108MP Samsung ISOCELL Bright HMX-shooter, som sågs tidigare på Mi Mix Alpha. Tillsammans med 108MP primära shooter har enheten en 12MP f / 2 bländare och en 16MP kamera.

Handenheten förväntas ha en keramisk kropp, vilket ger den en förstklassig känsla och möjliggör snabb laddning också. De läckta bilderna tyder på att smarttelefonen kommer att ha 4G LTE-stöd, men det kan också finnas 5G-stöd.

Xiaomi har inte officiellt bekräftat Mi Mix 4 ännu, men de läckta livebilderna tyder på att enheten är redo att lanseras. Det finns fortfarande tre månader kvar 2019, så vi kan förvänta oss en lansering för Mi Mix 4 för 2019.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found