Guider

Så här fixar du HBO Now-strömmande problem

Det finns definitivt inget argument för att HBO toppar listan över streamingplattformar för alla användare. Tjänsten erbjuder en felfri tittarupplevelse med några av de bästa showen som någonsin gjorts och den har en mycket lojal och expansiv kundbas. Precis som alla andra moderna system eller tjänster är den här videostreameren inte immun mot tekniska problem som kan vara helt frustrerande, särskilt när den väljer att hända mitt i en favoritprogram eller ett favoritprogram. De stödjande tjänsterna, nätverken och applikationerna kan också göra tjänsten lite tråkig. Här är några saker som kan hjälpa till att åtgärda strömmande problem på HBO.

Se även: Så här åtgärdar du inloggningsproblem för HBO Now

Kontrollera anslutningen

De flesta utmaningarna med streamingtjänster är vanligtvis anslutningsorienterade. Detta kan vara allt från dålig anslutning till för mycket trafik i nätverket. En annan tydlig indikator på denna typ av problem är ett ihållande buffertläge som tydligt antyder att anslutningen är äventyrad.

 • Försök att öppna en annan webbplats på en annan flik om problemet bara finns på HBO.
 • Ställ routern närmare enheten för att minska räckvidden och kontrollera säkerheten för alla kabelanslutningar.

Starta om enheten

Detta är ganska effektivt för de flesta enklare utmaningar.

 • Stäng av en ordentlig enhet och koppla bort den från strömkällan.
 • Efter en minut eller så ansluter du den igen och försöker ladda NOW-tjänsterna.
 • Samma sak måste göras för nätverksanslutningen. Stäng av den helt och vänta en minut innan du aktiverar den igen och ansluter till den igen.

Installationsfixar

Några av problemen härrör från buggar och andra fel som skapades under installationen på grund av olika orsaker som nätverksavbrott, skadlig kod eller en felaktig enhet. Detta kommer att göra hela appen helt problematisk, så om alla ovanstående korrigeringar inte verkar fungera, försök sedan följande:

 • Ta bara bort appen. Varje enhet är unik när det gäller detta men det är vanligtvis en ganska enkel process.
 • För att göra detta steg mer effektivt, rensa all applikationsdata från enhetens cache för att förhindra säkerhetskopieringsförsök.
 • När du är klar stänger du av enheten och slår sedan på den igen för att rensa RAM-minnet.
 • Gå till lämplig applikationsbutik och ladda ner den senaste versionen för applikationen som är kompatibel med den enhet som används.
 • Logga in på tjänsten igen och försök att strömma igen.

Programuppdatering

Alla applikationsversioner uppdateras vanligtvis regelbundet för att lösa problem som upplevs i de tidigare versionerna. En appuppdatering kan därför lösa en hel del prestandaproblem. Gå bara i lämplig appbutik som Google Play och sök efter HBO NOW-appen. Om det finns en nyare version kommer det att finnas ett uppdateringsalternativ som enkelt kan uppdatera appen med bara ett klick.

 • Alternativt kan du ladda ner det senaste programmet från andra betrodda källor och installera för att uppdatera den aktuella versionen.
 • På enheter som inte stöder installation av befintliga appar oavsett version, raderar du bara den befintliga applikationen och installerar den senaste versionen.

Oändlig buffring

Buffring kan vara ganska irriterande. För att åtgärda detta, se följande:

 • Internethastighet: den perfekta hastigheten bör vara upp till 5 MB / s för oavbruten streaming. Vissa enheter och nätverk är justerbara i detta avseende
 • Webbläsarstöd: det finns helt enkelt långsamma och snabba webbläsare och de svarar olika på olika nätverk och olika tjänster så prova olika webbläsare.
 • Enkel omstart här kan också lösa buffringsproblem. Stäng bara alla appar, starta om enheten och försök sedan streama igen.
 • Kontrollera nätverksbelastningen, försök att minimera antalet enheter som använder anslutningen för bättre prestanda.

Om alla dessa åtgärder genomförs ordentligt bör du vara bra att gå! För ytterligare problem, försök kontakta servicestödet om tjänsten tillfälligt är nere.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found