Guider

Så här fixar du Instagram-uppladdning av ett fotoproblem på iPhone

Delningsaktivitet i mobilvärlden är ett av huvudämnena sedan 2008, då push-meddelande-teknik blev en seriös del av mobiloperativsystemets utveckling. Detta följs av olika alternativ för delningsapplikationer som utvecklaren har gjort. Vad skulle sociala medier vara utan delningsalternativet? En av de berömda och ledande sociala medierna när det gäller delning av foto / video är Instagram.

Instagram är delning av foto / video på sociala medier som lanserades i oktober 2010 och förvärvades av Facebook i april 2012. Den 27 februari 2013 meddelade Instagram 100 miljoner aktiva användare, bara två och ett halvt år efter att appen lanserades. Företaget har meddelat att det fanns mer än 150 miljoner aktiva användare den 9 september 2013.

Med ett så imponerande antal aktiva användare fortsätter utvecklaren att fixa och förbättra applikationen och tjänsten. Denna fixnings- och förbättringsprocess kan påverka appen och den kan börja agera konstigt. Du kanske har upplevt problem som att frysa och krascha medan du laddar upp fotot. Om så är fallet, kolla in följande steg:

Så här fixar du Instagram-kraschproblem när du laddar upp ett foto

  • Se till att din iPhone är ansluten till en stark internetresurs, eftersom du kanske inte kan ladda upp foton med en svag internetsignal. Om du använder mobildata, se till att du fortfarande har tillräckligt med internetkvoter på din mobildata.
  • Se till att du kör den senaste versionen av Instagram och iOS.
  • Om din internetsignal är bra och stark, kontrollera din iPhones lagring i Inställningar >> Allmänt >> Användning, om din iPhone inte har tillräckligt med ledigt utrymme kan du uppleva den här typen av problem. Ta bort några filer för att frigöra lite utrymme.
  • Se till att Uppdatera bakgrundsapp är på och ge Instagram också tillgång till foton och kamera. Eller försök att stänga av dem och slå på den igen. För att kunna göra det kan du gå till Inställningar >> (bläddra ner) >> Instagram.

  • Försök att stänga Instagram genom att dubbelklicka på hemknappen, svep åt höger för att hitta Instagram och svep sedan helt enkelt uppåt.
  • Om du fortfarande står inför problemet, försök att stänga av din iPhone och slå sedan på den igen.
  • Om stegen ovan inte löste problemet kan du försöka avinstallera och sedan installera om din Instagram-app. Håll Instagram-ikonen intryckt tills den börjar skaka. Tryck på X på appikonen för att ta bort den. Ladda sedan ned Instagram igen från App Store.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found