Guider

Hur du löser LG V10 Bluetooth-problem

LG V10 Bluetooth-problem är något som många ägare av den här enheten klagar över. Medan många har mött det helt enkelt när de kör enheten, har andra mött problem när de ansluter enheten till en bil som Mercedes-Benz, Volkswagen, Mazda, Audi, BMW, Tesla, etc. Vi vet att detta kan vara ganska irriterande, så vi kommer att dela flera lösningar som du kan försöka fixa LG V10 Bluetooth-problem på din enhet.

Se även: Hur man åtgärdar problem med LG V10-batteriets livslängd

Potentiella korrigeringar för LG V10 Bluetooth-problem

Lösning 1: Starta om

Om LG V10 Bluetooth inte fungerar på din telefon är det första rådet att starta om enheten som kan lösa problemet. Anledningen är att om enheten inte startas om länge och du använder den i mer än 150-200 timmar, blir enheten överhettad vilket i sin tur resulterar i olika problem inklusive Bluetooth-problem. Även om detta steg kanske inte är till hjälp för alla rekommenderas alltid en omstart när du möter några problem i din enhet.

För att starta om LG V10, tryck bara ner strömbrytaren i 10 sekunder så startar den om. Du kan också dra ur batteriet och telefonen stängs av.

Lösning 2: Rensa Bluetooth-data

Ibland när cachedata blir överbelastade i enheten kan det ge upphov till en sådan fråga. Cachefiler är alltid användbara som lagrar tillfällig data så att växling mellan appar blir snabbare och enklare. Men du måste rensa dessa cacheminnen och data mycket ofta eftersom en enorm mängd cache slutligen saktar ner enheten och skapar problem. För att rensa Bluetooth-data på din LG V10-enhet, följ instruktionerna nedan:

 • Gå mot inställningsappen från enhetens startskärm
 • Gå till applikationshanteraren och välj sedan fliken Alla
 • Sök här efter Bluetooth och tryck på 'Force stop' för att stoppa det kraftigt
 • Klicka sedan på rensa cache och rensa sedan Bluetooth-data
 • Tryck på OK för att bekräfta
 • Starta äntligen enheten igen

Det är det, kontrollera nu om problemet med LG V10 Bluetooth fungerar inte är löst i din enhet. Om inte, gå sedan till nästa metod.

Lösning 3: Starta i säkert läge

Ibland kan en tredjepartsapp vara den verkliga orsaken till problemet, och detta kan kontrolleras genom att ta enheten i säkert läge som tillfälligt inaktiverar alla tredjepartsappar. Och om enheten fungerar bra kan du vara säker på att en tredjepartsapp skapar problemet.

 • För att starta telefonen i säkert läge, stäng av enheten helt och starta om den. När LG-logotypen visas på skärmen trycker du ner volym ned-knappen tills du ser startskärmen, det tar enheten i säkert läge.
 • När din LG V10 är påslagen trycker du ner strömbrytaren i några sekunder så kommer avstängningsalternativen att uppstå. Tryck på avstängningsalternativet i några sekunder varefter en popup för bekräftelse visas. Tryck på 'OK' så går din enhet i säkert läge.

Lösning 4: Kontrollera manualen

Om du står särskilt inför Bluetooth-problemet när du ansluter enheten till bilen, kommer den här lösningen att vara till hjälp för dig.

 • Återställ anslutningen igen efter att ha kontrollerat tillverkarens manual för bilen och din enhet ordentligt.
 • Se till att inte ett enda steg missas.
 • Gå mot Inställningar> Bluetooth och se till att inget ska ändras.
 • Om möjligt försök att ta bort alla andra tidigare parningar och ställa in dem från grunden.

Lösning 5: Fabriksåterställning

Om du har provat alla ovan nämnda lösningar men inget fungerat, är den sista rekommendationen att gå till fabriksåterställning som raderar allt från enheten och du måste ställa in den från grunden som en helt ny enhet. Glöm inte att säkerhetskopiera dina data först. För att fabriksåterställa enheten,

Gå mot inställningar> Säkerhetskopiera & återställ> Återställ fabriksdata> Återställ enhet och bekräfta processen genom att välja ta bort alla. Slutligen, starta om enheten.

Det här är lösningarna för att lösa LG V10 Bluetooth-problem. Prova dem en efter en och förhoppningsvis kommer problemet att åtgärdas. Om problemet fortfarande kvarstår, ta det till en verkstad.

Se även: Så här åtgärdar du problem med LG V10 Wi-Fi

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found