Guider

Så här testar du gratis Apple Music-prov utan kreditkort

Apple erbjuder 3 kostnadsfria testperioder för Apple Music och detta erbjudande är ganska intressant för nya användare. 3 månader är ganska lång tid för att prova en tjänst. Till exempel erbjuder Rdio 1 månad gratis provperiod efter betalningsmetod. Är det Apples strategi att gå in i ett nytt företag genom att låta användarna avstå från sin tidigare musiktjänst i tre månader. Och jag tycker att det är ett smart tillvägagångssätt. De andra smarta sakerna från Apple är Apple ID med kreditkort. De som förtjänar att prova den här kostnadsfria provversionen av Apple Music, de måste ha ett Apple-ID med ett kreditkort inuti. Utan kreditkort kan du inte smaka på Apple-musik, inte bara för en rättegång.

Så, hur kan jag prova gratis testversion av Apple Music utan kreditkort? Är det möjligt? Det här är en fråga från miljoner användare som har ett Apple-ID men inte registrerat ett kreditkort inuti. Apple håller fortfarande sin policy ovan för att undvika en oändlig kostnadsfri provperiod från någon om han / hon fortsätter att göra ett nytt Apple-ID och registrera sig gratis med sin nya Apple-ID kontinuerligt. Denna policy kommer att göra det här steget lite svårt att göra.

Så här testar du gratis Apple Music-prov utan kreditkort

Allt du behöver göra är att hitta iTunes Presentkort med ett minimalt kreditbelopp på $ 10. Men måste noteras att iTunes Presentkort inte säljs i alla länder. Du kan försöka ringa Applecare för att fråga om tillgängligheten av iTunes Presentkort i ditt område. Om du har tur kan du bara köpa den och lösa in den. Om det här är första gången du använder iTunes Presentkort förklarar jag hur du löser in iTunes Presentkort på iOS eller iTunes.

Lös in iTunes-presentkort på iOS

  • Tryck på iTunes Store
  • Bläddra till botten av avsnittet Utvalda och tryck på Lös in . Du måste logga in med ditt Apple-ID.

Källa: apple.com

  • Knacka Du kan också ange din kod manuellt

Källa: apple.com

  • Ange din present- eller innehållskod och tryck på Lös in . Om du har ett iTunes-presentkort, använd den 16-siffriga koden på baksidan av kortet som börjar med X.

Lös in iTunes-presentkort på iTunes

  • Öppna iTunes
  • Gå till  konto  >> Logga in,  logga in med ditt Apple-ID och välj sedan ditt kontonamn i iTunes-fältet och välj sedan Lös in, ange Apple ID: s lösenord

Källa: technobezz.com

  • Ange din present- eller innehållskod och tryck på Lös in . Om du har ett iTunes-presentkort, använd den 16-siffriga koden på baksidan av kortet som börjar med X.

källa: technobezz.com

Om ditt Apple-ID har vissa pengar som $ 10 för ett minimum kan du bara fortsätta Apple Music-prenumerationen på iTunes Mac / PC eller Music App i iOS 8.4. Om du bara vill ha en testversion kan du följa den här guiden för att stänga av förnyelse Apple Music.

Se även: Så här lägger du till Apple Music-innehåll i vårt musikbibliotek

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found