Guider

Hur man tittar på filmer på iPad gratis

Om du har bestämt dig för att tillbringa en kväll hemma kan du luta dig tillbaka, koppla av och titta på filmer på iPad . Även om detta låter bra, låter alternativet att titta på gratis filmer på iPad ännu bättre, eller hur? Det är det vi ska prata om här.

När det gäller hemunderhållning är filmer och TV-program högst upp på listan. Om du inte är på humör att gå ut och bara vill stanna hemma och titta på en film på iPad finns det flera enkla sätt att göra det utan att spendera pengar eller överföra filer från datorn till din iPad. Lata vinterhelger blir mer intressanta med gratis filmer för iPad .

Se även: Så här laddar du ner filmer på din iPad utan iTunes

appadvice.com

De bästa sätten att titta på filmer på iPad gratis

Det finns flera fantastiska appar som är tillgängliga i App Store gratis, med ett brett utbud av filmer att välja mellan. Även om du förmodligen inte hittar de senaste filmträffarna är valet enormt, och det finns verkligen många fantastiska filmer som du inte har sett än. Låt oss se vilka appar som låter dig titta på filmer på iPad utan några kostnader.

Popcornflix

www.luxurystnd.com

Popcornflix är appen designad för både iPhone och iPad, vilket innebär att du också kan titta på gratis filmer på iPhone . Alla populära genrer finns: familj, komedi, romantik, action, thriller och skräck. Du kan enkelt bläddra i filmerna efter genre, titel och skådespelare. Det finns ingen gräns, och du kan titta på så många filmer du vill med 3G eller Wi-Fi. Du kan också dela filmerna med dina vänner och familjemedlemmar på Twitter och Facebook. Du kan också gå till Popcornflix webbplats och spela upp den film du vill ha.

Ladda ner Popcornflix

OVGuide

itunes.apple.com

En annan fantastisk allt som gör att du kan titta på filmer på iPadutan kostnader. Samma som för Popcornflix vi nämnde tidigare, du kan besöka OVGuides officiella webbplats och ta en titt. När det gäller appen kan du hämta den gratis i App Store. Den är designad inte bara för iPad utan även för iPhone. När du har installerat den kan du titta på gratis filmer i full längd. Valet är stort, med hundratals filmer med dina filmstjärnor. Du kan bläddra bland genrer, inklusive sport, drama, skräck, action, romantik och komedi. Det finns ingen gräns, och du kan titta på så många filmer du vill. Dessutom kan du kolla in trailers och få uppdateringar om vad som är nytt i filmvärlden eftersom nya och mest populära trailers delas varje dag. Det finns också filmer bakom kulisserna och intervjuer med skådespelare. Med den här appen kan du titta på gratis filmer på iPad, och men du kommer också att veta vad som är nytt och varmt.

Ladda ner OVGuide

Netflix

www.paulinegrant.com

Innan du börjar skrika ”Netflix är inte gratis” har det fortfarande gratis testalternativ, vilket är ganska fantastiskt. Folk fortsätter att prata hur fantastiskt Netflix är, och det här är din chans att prova det. Under den här testperioden som varar i en hel månad kan du titta på gratis filmer på iPad och iPhone. Om du föredrar att titta på TV-program, oroa dig inte, Netflix har ett fantastiskt erbjudande som inkluderar de mest populära TV-programmen. Netflix kan vara ett utmärkt val om du letar efter en viss TV-show eller flera filmer som du inte kunde hitta på Popcornflix eller OVGuide. Det finns tusentals titlar. Du kan betygsätta dina favoritfilmer och TV-program. Som nämnts kan du använda Netflix gratis i en månad om du inte är medlem. Om du bestämmer dig för att använda Netflix efter att testperioden är över är priset $ 8,99 per månad.

Ladda ner Netflix

Det här är några av de bästa sätten att titta på filmer på iPad gratis, och alla dessa appar är lagliga, vilket också är mycket viktigt. I likhet med Netflix kan du också prova Amazon Prime Instant-video. Testperioden varar i en månad. Om du använder någon annan app för att titta på filmer gratis på din iPad, låt oss veta! Om du bestämmer dig för att prova de appar vi föreslog, dela dina intryck!

Du kan också läsa: Hur man laddar ner YouTube-videor till iPhone

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found