Guider

Hur man startar om Internet Explorer

Internet Explorer-användare står ofta inför en begäran om att starta om webbläsaren. Det här problemet kan uppstå på grund av många orsaker under installationen av tillägg och tillägg eller ändringar i inställningar. I det här fallet är det ofta tillräckligt att helt enkelt stänga webbläsaren och öppna den igen genom att klicka på ikonen. Men om Internet Explorer inte kan stängas kan allt bli mycket svårare. Vi visar hur du startar om Internet Explorer.

Du kan också läsa: Så här lägger du till Googles sökmotor i Internet Explorer

Hur man startar om Internet Explorer

Om webbläsaren fryser kan du använda Aktivitetshanteraren för att stänga den och öppna den igen.

Detta verktyg kan öppnas på flera sätt.

Klicka bara på aktivitetsfältet med höger musknapp så visas Aktivitetshanteraren i den öppnade menyn.

I fönstret Aktivitetshanterare ser du en lista över alla processer som körs på din dator. Task Manager-fönstret innehåller en lista över de processer som är aktiva just nu. Välj namnet på webbläsaren i listan och klicka på den. Vanligtvis finns en webbläsare på fliken Processer.

Om Internet Explorer har några fel, kommer nära webbläsaren att vara rätt status. Det brukar vara - "svarar inte". Du bör stänga den genom att klicka på Avsluta uppgift-knappen. När du expanderar Internet Explorer ser du att du också kan stänga varje öppnad flik separat.

Andra processer bör inte beröras, särskilt om du inte vet vad de är. Om du arbetar med Aktivitetshanteraren rekommenderas att du är försiktig och noggrann, eftersom körning av alla processer som körs kan orsaka fel på systemet.

För att öppna webbläsaren igen måste du klicka två gånger på dess ikon med vänster musknapp. Detta råd är relevant om du skapade en genväg till en webbläsare på skrivbordet. Om du inte gjorde det, måste du gå till sökfältet till vänster i aktivitetsfältet och skriva “Internet Explorer” och öppna webbläsaren från sökresultatet.

Det är ingen tvekan om att det finns ett annat, mer radikalt sätt. För att starta om Internet Explorer måste du starta om Windows OS. Detta är dock lämpligt, särskilt om du inte bara har problem med webbläsaren utan också med datorns arbete.

Bildkälla: www.thewindowsbulletin.com

Du kan också läsa: Så här aktiverar du Javascript i Opera Browser

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found