Guider

Hur fixar du HTC One som inte laddas eller slås på

HTC One laddar inte eller slår inte på är ett allmänt problem som användare av HTC One ibland står inför. Plötsligt släcks telefonen och laddas inte eller slås på trots att den är ansluten till en laddare och skärmen förblir svart. Den röda LED-lampan tänds inte heller uppe till vänster. Om du står inför samma problem, oroa dig inte, för din telefon är inte död och du kan snabbt fixa HTC One som inte laddas eller slår på problemet.

Se även- Hur man löser problem som inte svarar på bak- och hemknappar på HTC One M7

Hur fixar du HTC One som inte laddas eller slås på

Sätt att fixa HTC One laddas inte eller slås på

  • Håll först ned ström-, volym upp- och volym ned-knapparna i minst 15 sekunder. Telefonen vibrerar och startar sedan om normalt. Om din HTC One inte svarar följer du nästa steg.
  • Se till att eluttaget du använder för att ladda HTC One fungerar korrekt. För att kontrollera detta, anslut andra enheter i samma eluttag och se om det laddas.
  • När du har bekräftat att eluttaget fungerar bra är nästa sak att kontrollera laddaren. Försök ladda andra enheter med samma laddare och se resultatet. På samma sätt kan du försöka använda en annan ny HTC One-laddare och märka om laddningshastigheten förbättras.

  • Anslut telefonen med en laddare som medföljer telefonen. Försök inte ladda med en bärbar dator eller dator eftersom den är mycket låg jämfört med väggladdaren.
  • Låt den laddas tills den röda lysdioden till höger tänds. Det tar cirka 20 minuter. Koppla inte ur laddaren. Tryck nu på strömbrytaren i några sekunder för att slå på telefonen. Om din telefon inte svarar trycker du och håller ner strömbrytaren, volym upp och volym ned helt i några minuter, säg 1-5 minuter. Genom att göra denna process kalibreras batteriet på nytt och det slår på telefonen. Processen är inte svår, och du kan enkelt fixa HTC One som inte laddar eller aktiverar problemet genom att gå igenom stegen ovan.
  • Om du har provat alla ovanstående korrigeringar men ändå inte laddar telefonen eller inte startar kan det vara ett fel på batteriet och batteribyte är lösningen i så fall.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found