Guider

Vanliga HTC U11-problem och deras korrigeringar

HTC U11 är en fantastisk enhet från HTC som har förpackats med utmärkta funktioner inklusive en fantastisk design och inbyggd, kraftfull batteritid, vatten- och dammbeständighetsfunktionen etc. Alla dessa är riktigt roliga och är det som tvingade många att få en ny HTC U11. Detta är definitivt en av de bästa telefonerna från HTC som har kommit att behaga HTC-fans. Den här enheten är dock inte fri från buggar och många användare har redan klagat på vissa problem. Anslutningsproblem, HTC U11 fingeravtrycksläsare fungerar inte och inget hörlursuttag är några av de mycket vanliga. Så vi har listat här de vanligaste HTC U11-problemen och deras korrigeringar. Fortsätt läsa för att veta mer.

Se även: Vanliga problem med HTC One M8 och hur man åtgärdar dem

9 vanligaste HTC U11-problemen och deras korrigeringar

Problem 1 # Wi-Fi-problem

Wi-Fi-problemet är en mycket vanlig fråga och många av HTC U11-användare har rapporterat att de har mött problemet hittills. Medan vissa användare uppgav att de möter mycket dålig anslutning har andra sagt att Wi-Fi inte fungerar alls. Hur som helst här är de bästa lösningarna för det.

Lösningar :

 • Starta först om enheten och starta om routern och modemet. Stäng av routern, dra ut den från strömkällan, vänta några sekunder och anslut den igen för att slå på den. Se nu om Wi-Fi fungerar eller inte.

 • Uppdatera din enhet med den senaste tillgängliga programvaran.
 • Glöm Wi-Fi-nätverket genom att gå till inställningar> Wi-Fi och välja det oroliga nätverket. Anslut sedan nätverket igen genom att ange id och lösenord.
 • Stäng av Wi-Fi-reglaget en gång och sätt på den igen.
 • Kontrollera om energisparläget är på eftersom den här funktionen inaktiverar alla anslutningar för att spara lite juice på enheten. Så stäng av det här alternativet.
 • Slutligen, kontrollera enhetens Mac-adress genom att gå till Wi-Fi> Inställningar> Avancerat och se till att adressen är tillåten i routerns Mac-filter.

Problem 2 # Bluetooth-problem

Detta är en annan anslutningsproblem på HTC U11-telefonen. Bluetooth-problemet är mycket vanligt och står inför nästan alla smarttelefonanvändare. Och tyvärr sparade inte detta fel HTC U11-användarna också. Hur som helst, här är lösningarna för alla typer av Bluetooth-problem.

Lösningar :

 • Starta om enheten först.
 • Stäng sedan av Bluetooth en gång till inställningar> Bluetooth och slå sedan på den igen. Detta är ett mycket enkelt trick men kan lösa problemet omedelbart.

 • Ett annat knep du kan göra är att sätta telefonen i flygplansläge och sedan stänga av läget. Detta uppdaterar alla anslutningar och kan lösa problemet.
 • Ta också bort allt tidigare Bluetooth-parning och para ihop dem igen enligt rätt metod.
 • Om ingenting fungerar, gör en fabriksåterställning.

Problem 3 # Fingeravtrycksläsaren fungerar inte

HTC U11 fingeravtrycksläsare fungerar inte är en annan fråga som är väldigt frustrerande. Fingeravtrycksläsaren är utan tvekan en av de bästa funktionerna i varje smartphone och detta är inte ett undantag i HTC U11 också. Men när den här funktionen slutar fungera kan den hämma många av dina uppgifter. Så om du står inför samma problem, här är lösningarna för det.

Lösningar :

 • Vi kommer att föreslå att starta om enheten först och sedan fortsätta för att utföra andra metoder.
 • Rensa sedan cacheminnet för Fingerprint-appen genom att gå till inställningar> applikationer> fliken alla och genom att välja Fingerprint-appen.
 • Du kan också rensa data från fingeravtrycksappen om andra metoder inte kan rätta till problemet.
 • Slutligen utför fabriksåterställningen genom att gå till inställningar> säkerhetskopiering och återställning> fabriksåterställning> återställa all data. Men se till att säkerhetskopiera alla dokument i förväg.

Problem 4 # Windows 10 PC vägrar att känna igen telefonen

Vi måste ansluta telefonen till vår dator av flera anledningar och att få en säkerhetskopia är en av de främsta anledningarna. Men många av användarna har märkt att när de har försökt ansluta HTC U11 till sin Windows 10-dator kan datorn inte känna igen telefonen. Läs här lösningarna för denna fråga.

Lösningar :

 • För att känna igen telefonen via PC måste du installera HTC Sync-hanteraren. Så se först till att du har installerat detta på din enhet. Och försök sedan igen.

 • Se sedan till att alla drivrutiner för din dator är uppdaterade.
 • Och det sista du kan göra är att försöka använda USB-port 2.0 om du använde port 3.0. Många användare har kunnat åtgärda problemet genom att göra det.

Problem 5 # Adapter för hörlursuttag fungerar inte

HTC har tagit bort hörlursuttaget och detta är ett fullständigt missöde. HTC u11 adapter för hörlursuttag ingår dock i lådan som ska användas för att använda hörlurarna. Men vissa användare har sagt att när de ansluter adaptern för första gången, kan de inte få det att fungera. Här är lösningarna för denna fråga.

Lösningar:

 • När du försöker använda hörlursadaptern genom att ansluta den för första gången kommer en popup för firmwareuppdatering att finnas tillgänglig. Gå bara för det. Men om du inte ser det meddelandet kan du också välja att få en uppdatering genom att gå till Play Store och ladda ner HTC Audio Jack Adapter Toolkit.
 • En annan sak du kan göra är att bara avinstallera appen, starta om telefonen och försök sedan igen.
 • Slutligen utför en fabriksåterställning.

Problem 6 # Ljud och video synkroniseras inte

Ljud och video synkroniseras inte är en annan fråga som många av HTC U11-användare hittills har klagat över. Enligt dem fastnar videon de försöker spela mycket ofta och medan den startar om igen matchar inte video och ljud alls. Det är dock att nämna att det här problemet är specifikt för vissa appar som Whatsapp och YouTube-videor.

Lösningar :

 • Detta är inte en stor fråga och kan lösas enkelt. Starta först om enheten och försök spela upp videorna igen.
 • Nästa råd är att rensa cacheminnet för den specifika appen som Whatsapp och YouTube.

 • Kontrollera i Play Store om det finns någon uppdatering för alla dessa appar och uppdatera sedan apparna.
 • Torka slutligen cachepartitionen på hela enheten eftersom det här är ett mycket användbart trick och enkelt kan lösa problemet.

Problem 7 # Kan inte ringa samtal, ta inte emot meddelanden (On Verizon)

Om du har köpt telefonen direkt från HTC i USA, kommer den olåsta versionen av telefonen att vara kompatibel med Verizon Wireless. Men tyvärr har många av användarna sagt att de varken kan ta emot samtal eller att de får några meddelanden. Här är lösningarna för denna fråga.

Lösningar :

 • Den första uppgiften är att kontrollera med Verizons kundtjänst om de har aktiverat ditt SIM-kort helt eller inte. Om ja, följ sedan andra metoder.
 • Kom ihåg att det gamla SIM-kortet inte är kompatibelt med HTC U11-enheten. Så du måste skaffa ett nytt SIM först. Gå mot Verizon-butiken och få ett nytt SIM-kort. Detta kommer inte att kosta dig någonting. När du har fått det nya SIM-kortet, placera det i telefonen och kontrollera om samtal och meddelanden kommer eller inte?
 • Om du tar emot samtal men problemet bara är med meddelandena måste du kontakta kundtjänsten en gång till och be dem stänga av 'CDMA-mindre provisioning'. Detta kommer definitivt att hjälpa dig att bli av med problemet.

Problem 8 # Edge Sense känslighetsproblem

Edge-känslighet är utan tvekan en av de viktigaste attraktionerna för HTC U11, men tänk om den här stjärnfunktionen inte svarar ordentligt? Många användare har upplevt ett problem med denna Edge-känslighet och enligt dem är känsligheten antingen för hög eller annars svarar den inte alls. Hur som helst, detta är inte en stor fråga och lösningarna listas här.

Lösningar :

 • Starta först om enheterna.
 • Därefter konfigurerar du om pressens kraft och kontrollerar om problemet är löst då.
 • Om inget kan hjälpa dig väntar du på en uppdatering som kommer att bära fixen.

Problem 9 # SD-kortproblem

Korrupt microSD-kort, microSD-kort är avmonterat etc. är några av de felmeddelanden som HTC U11-användare hittills har mött. Oroa dig dock inte alls eftersom det här är en mycket liten glitch och kan enkelt fixas.

Lösningar :

 • Det första du måste se till är att SD-kortet är OK. Så ta ut SD-kortet och sätt in det i en annan enhet för att se om samma sak händer eller inte. Om inte så är SD-kortet ok. Följ nästa metod.
 • Formatera SD-kortet och se om samma problem nu stör dig eller inte.

Det här är de 9 vanligaste HTC U11-problemen och deras korrigeringar. Om du ofta står inför någon av ovanstående frågor, utför de angivna stegen så hjälper det dig att bli av med problemen omedelbart. Njut av den nya telefonen. Det är verkligen en fantastisk bit!

Se också: Vanliga HTC 10-problem och deras korrigeringar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found