Guider

Hur man fixar Facebook-autentisering misslyckades på Android

Vi kan inte tänka en enda dag utan att använda Facebook, vare sig det är från din dator eller telefon. Men i några månader står ett stort antal användare inför Facebook Authentication Failed. Enkelt kan användarna inte logga in på sin Facebook-sida. Vissa sa att de dubbelkontrollerade inloggningsuppgifterna som användarnamn och lösenord men står inför samma problem. Vissa andra Facebook-användare sa att de försökte logga in på olika enheter men samma Facebook Authentication Failed-fel inträffar.

Om du också står inför samma problem och inte kan logga in på din Facebook-sida, här är några potentiella steg att följa för att bli av med problemet.

Se även - Hur man återställer borttagna meddelanden på Facebook

Möjliga lösningar för Facebook-autentisering misslyckades

Kontrollera anslutningen

Det kan låta lite dumt men när du står inför ett Facebook Authentication Failed misslyckas bör du först kontrollera internetanslutningen. Om du använder mobildata, byt till Wifi och se vad som händer.

Rensa cache och data

Om du ser att internetanslutning inte är en anledning till att Facebook-autentisering misslyckades är nästa steg att rensa både cache och data i Facebook-appen. För att göra det, gå till Inställningar> Application Manager> fliken Alla> Facebook> Rensa cache och sedan Rensa data.

Många har hittat en lösning efter detta steg. Men om det inte fungerar för dig, följ sedan nästa steg.

Installera om Facebook-appen

Om båda stegen ovan inte fungerar för att fixa Facebook Authentication Failed missa avinstallerar du Facebook-appen. Installera sedan om den nuvarande versionen av Facebook som går till Play Store om du är en Android-användare. När installationen är klar startar du om telefonen och försöker logga in. Det bör lösa problemet.

I de flesta fall uppstår problem med Facebook Authentication Failed på grund av en föråldrad version av Facebook-appen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found