Guider

Hur fixar du Samsung Galaxy S8 långsamt laddningsproblem

Laddar din Samsung S8 långsamt? Galaxy S8 långsam laddning kan bero på batteridränering och pågående applikationer. Det här problemet borde inte vara problematiskt när du gör vissa justeringar som att stänga öppna program. Det kan vara ett telefonproblem eller så är laddaren i sig inte bra. Denna artikel kommer att dela några användbara lösningar. Vi kommer att visa dig hur du fixar Samsung Galaxy S8 långsamma laddningsproblem.

Se också: Så här fixar du Samsung Galaxy S8 Wi-Fi-problem

Guide: Så här fixar du Samsung Galaxy S8 långsamt laddningsproblem

Kontrollera din USB-kabel

Innan du försöker använda någon av lösningarna nedan måste du kontrollera USB-kabeln. Se till att kabeln är ren. Du kan testa på en annan telefon och försöka ta reda på om laddaren är problemet. Om den specifika laddaren laddar en annan telefonböte är problemet inte med laddaren. Om inte, försök att rengöra laddaren med en stift eller byt ut den.

Starta om enheten i säkert läge

Starta om enheten i säkert läge. Detta hjälper dig att avgöra om en tredjepartsapplikation orsakar problemet. Om din telefon laddas i normal takt orsakar ett tredjepartsprogram problemet. Följ stegen nedan för att ladda en enhet i säkert läge.

 1. Stäng av enheten.
 2. Håll strömbrytaren intryckt förbi modellnamnskärmen.
 3. Vänta tills “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren, tryck och håll ned volym ned-knappen.
 5. Fortsätt att hålla volym ned-knappen tills enheten har startat om.
 6. Säkert läge visas längst ned till vänster på skärmen.
 7. Släpp volym ned-knappen när du ser felsäkert läge .

Avinstallera appar från tredje part

Att ta bort program från tredje part kan hjälpa din telefon att ladda och fungera normalt. Om du nyligen har installerat något program före detta problem avinstallerar du appen. Enheten laddas i normal takt när applikationer som stör din enhet har tagits bort.

Steg för att avinstallera appar:

 • Gå till menyn
 • välj Inställningar
 • Tryck på Mer
 • Klicka på Application Manager
 • Välj Nedladdat avsnitt
 • Välj sedan appen och tryck på avinstallera

Stäng bakgrundsapplikationen

Att stänga bakgrundsapplikationer kan hjälpa dig att åtgärda problem med långsam laddning av Samsung Galaxy S8. Öppna applikationer kan sakta ner laddningsprocessen. Det är bäst att ladda telefonen när du inte använder den.

 1. Du kan ta fram bakgrundsapparna genom att klicka och hålla ned hemknappen och sedan släppa den när du ser den nyligen använda appskärmen
 2. Klicka på "Avsluta alla applikationer" i avsnittet Aktivitetshanteraren
 3. Klicka på alternativet “RAM” högst upp på skärmen.

Dump av systemet

System dump är en annan sak som kan hjälpa till att lösa problem med långsam laddning. Det är en enkel lösning som är värt ett försök. Följ stegen nedan för att utföra detta steg.

 1. Klicka på “Dialer”
 2. Skriv in (* # 9900 #)
 3. Välj ”Låg batteridump” längst ner på sidan.
 4. Välj "Slå på".

Huvudåterställning

Att bli av med cachad data är en perfekt lösning för långsam laddning. Du kan göra detta genom att utföra en huvudåterställning. Se till att du sparar viktig data och information du behöver innan du utför detta steg.

 1. Klicka på Inställnings-appen
 2. Välj Konton
 3. Klicka på "Säkerhetskopiera och återställ"
 4. Du kan behöva låsa upp skärmen till den här men välj "Återställ enhet"
 5. Väl där klickar du på “Ta bort alla”

Avslutar

Ovanstående lösningar är användbara om din Samsung Galaxy S8 laddas långsamt. Förhoppningsvis har alla lösningar ovan återställt din enhet. Om inte så kan du lämna en kommentar nedan och ytterligare instruktioner kommer att ges till dig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found