Guider

Hur fixar jag Google Play Store-fel 492

Att möta olika problem på din Android-enhet är mycket vanligt och spelbutikfel 492 är ett av dem som står inför när du laddar ner eller uppdaterar en app. Men enheter som är rotade med anpassade ROM-skivor som Cyanogenmod, Clockwordmod, etc. är mer benägna att möta detta fel än några andra Android-enheter. Du kan dock fixa Google Play Store-fel 492 på olika sätt, och de förklaras nedan.

Hur fixar jag Google Play Store-fel 492

Se även - Så här åtgärdar du Google Play Store-fel 927

Metoder för att åtgärda Google Play Store-fel 492

Metod 1

När du möter problemet är den första metoden du bör försöka att installera om appen som du försökte ladda ner. För det måste du stoppa nedladdningsprocessen först och stänga Google play store. Öppna den igen och försök installera nu. Detta fungerar ibland som en magi, och problemet är löst.

Om du möter felet när du uppdaterar en app klickar du på OK i popup-rutan och avinstallerar appen. Installera nu om appen igen eftersom detta kan lösa problemet.

Metod 2

Om den första metoden misslyckas, gå vidare med den andra metoden. Det kräver att du rensar cache och data från Play store. Följ stegen för detta.

Gå till Inställningar> Systeminställningar> Hantera applikation> Alla> Google play store> klicka på knappen bredvid Rensa cache och rensa data för att radera cachen från Google play store.

Detta bör åtgärda Google Play Store-fel 492.

Metod 3

Om du använder anpassad ROM som Cyanogenmod eller Clockwork-mod och står inför detta 492-fel som du inte kan fixa med ovanstående två metoder, starta sedan din telefon i återställningsläge (Clockwork-mod) som du kommer att få reda på i alla anpassade ROM.

Gå sedan till Inställningar> Avancerade inställningar och klicka på Torka av Dalvik-cache. Detta tar bort cache från anpassad ROM.

Frågan bör åtgärdas nu.

Metod 4

Ibland kan SD-kort vara orsaken till detta fel som kan åtgärdas genom att formatera SD-kortet.

Så du kan prova någon av ovanstående metoder för att åtgärda 492-felet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found