Guider

Hur man installerar Skype Klicka för att ringa plugin

Skype är en mycket populär programvara som kan köras på dator och smartphones, och det låter dig kommunicera till alla användare av programmet, oavsett deras plats och typ av enhet. När du använder Skype kan du ringa, skicka SMS, dela mediefiler och chatta med dina kontakter. Skype "Click to Call" -plugin ger den unika möjligheten att avsevärt utöka funktionerna i Skype. Därför är det mycket viktigt att veta hur man lägger till plugin till webbläsaren. Den här guiden visar dig hur du installerar Skype Click to Call-plugin.

Du kan också läsa: Hur man tar bort och blockerar kontakter i Skype

Hur man installerar Skype Klicka för att ringa plugin

Unikt Skype Click to Call-plugin gör att alla användare online kan ringa numret på webbplatsen med ett musklick.

Obs! Om du vill använda alla funktioner i detta plugin måste du ha den senaste versionen av det, liksom i en av webbläsarna: Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Huvudsyftet med detta plugin - att enkelt ringa telefonnummer skrivna på de officiella sidorna på internet via Skype. Det är värt att uppmärksamma det faktum att videosamtalet är gratis och samtal från mobilen kommer att debiteras.

För att installera pluginprogrammet måste du gå till den officiella webbplatsen för Skype och ladda ner det till din dator.

Klicka sedan på filen för att installera den på din enhet.

Sedan bör du utföra dessa åtgärder:

Om du använder Google Chrome måste du installera "Skype" -tillägget om du vill att Skype Click to Call-plugin körs korrekt.

Öppna Google Chrome-menyn, klicka på Inställningar <Tillägg <Få fler tillägg och skriv "Skype" i sökfältet. När du installerar nödvändigt tillägg aktiveras det automatiskt.

Om du vill ringa ett samtal, gå till din webbläsare och klicka på önskat nummer.

När du klickar på numret ser du fyra alternativ: “Ring”, “Samtal från mobil”, “Lägg till i Skype” och “Gratis via Skype”.

Välj ett av alternativen så kan du starta ett samtal.

Bildkälla: www.community.skype.com

Du kan också läsa: Hur man återställer och ändrar Skype-lösenord

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found