Guider

Vad är den bästa webbläsaren för Mac?

Medan frågan vad som är den bästa webbläsaren för Mac är ganska enkel, är svaret inte. Om du är Mac-användare vet du att Safari är den inbyggda appen och standardwebbläsaren på Mac- och iOS-enheter, men det betyder inte att det är det bästa alternativet.

Safari är en bra webbläsare, och det kan vara den bästa webbläsaren för Mac för många användare. Om du inte är nöjd med Safari finns det andra webbläsare som du kan ladda ner och installera på din dator. Vi tar en titt på de mest populära webbläsarna och du kommer att ta reda på vilken som är den bästa Mac-webbläsaren för dina behov.

Se även: Vilken Mac är bra för spel?

un2ukdia.blogspot.com

Bästa webbläsare för Mac

Att säga att bara en webbläsare är den bästa Mac-webbläsaren skulle inte vara sant. Det beror på vad du letar efter. Du kanske vill att din webbläsare ska vara supersnabb, eller så letar du efter den mycket anpassningsbara. Vi utforskar andra webbläsare som Safari, Mozilla, Opera och Chrome lite längre.

Safari

Låt oss börja med Safari eftersom det är standardwebbläsaren på Mac, iPads och iPhones. Om du är ett stort Apple-fan kommer du knappast att ge upp Safari. Det finns tillägg, bokmärkesynkronisering mellan Mac och iOS-enheter och ett brett utbud av andra intressanta funktioner. Om du, som jag, gillar webbläsare som ser snygga och snygga ut, är Safari-webbläsaren ett sätt att gå. Det ger en trevlig surfupplevelse.

Läs mer om Safari.

Mozilla

Om du letar efter en snabb webbläsare är kanske Mozilla inte den bästa webbläsaren för Mac, men den har sina egenskaper. När det gäller anpassning är det ett av de bästa alternativen. Du kan prova alla typer av tillägg, tillägg och superspännande funktioner som förbättrar din upplevelse när du surfar på nätet. Om du aldrig har använt Mozilla tidigare föreslår jag att du testar det.

Läs mer om Mozilla.

Opera

Opera är inte populärt som Safari, Mozilla eller Chrome är, men ändå är det en ganska bra webbläsare. Om din internetanslutning inte är lika snabb kan den här webbläsaren vara den bästa Mac-webbläsaren för dig eftersom den kommer med läget Off Rode. När du surfar på webben sparar detta läge bandbredd, och det komprimerar också data och det gör webbläsaren snabbare och roligare, även om du har den långsamma nätverksanslutningen. Jag känner ofta att det är lite underskattat, och det borde det inte vara. Det finns många fantastiska funktioner, och det är visuellt tilltalande.

Läs mer om Opera.

Krom

Chrome är inte bara den bästa webbläsaren för Mac, det är en av de bästa webbläsarna i allmänhet som också fungerar bra på en dator. Det är snabbt, och om du letar efter den anpassningsbara webbläsaren kommer Chrome inte att göra dig besviken. Det finns många funktioner och tillägg att utforska. Det är en användarvänlig webbläsare, och den är också ganska attraktiv. Utvecklare älskar det eftersom det erbjuder många alternativ.

Läs mer om Chrome.

Alla dessa webbläsare är fantastiska, och vad som är den bästa Mac-webbläsaren för dig beror på dina behov och nätverksanslutning.

Du kan också läsa: Så här ställer du in din Mac för spel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found