Guider

Hur man går in i återställningsläge med trasig hemknapp iPhone

iPhone är känd som den första smarttelefonen som har minimalistisk hårdvaruknapp. Helt från början fanns det fyra hårdvaruknappar, och det förändrades inte förrän nu.

Varje förfriskning, speciellt designmässigt, är alltid en bra idé. När vi använder våra enheter utvecklar vi vissa vanor och ny design får oss att ändra sådana vanor, vilket också är fallet med minimalistisk knapp. Detta påverkar inte bara hur vi använder iPhone, minimalistisk knapp har också inflytande på felsökning. Det används ofta för återställningsläge.

För att sätta din enhet i återställningsläge, följ dessa steg:

Stäng av din iPhone, håll sedan hemknappen och anslut den till din dator. Fortsätt hålla hemknappen tills du ser den här bilden för iOS 7 eller senare.

Naturligtvis kan denna sak inte göras om hemknappen på iPhone / iPad inte fungerar.

Hur går jag till återställningsläge med trasig hemknapp på iPhone eller iPad? Det finns flera alternativ, men den här gången använder vi tredjepartsprogram som du kan installera på Mac / PC med namnet Reiboot.

Ladda ner Reiboot-applikationen för Mac på den här länken och för PC på den här länken, installera sedan på Mac / PC. Jag kommer att ge dig exempel på hur den här applikationen körs på Mac och hur iPhone eller iPad kan gå in i återställningsläge, du ansluter bara din enhet sedan när den upptäcks av Reiboot, klicka på Enter Recovery Mode (1)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found