Guider

Topp fem vanliga problem med OnePlus One

Många människor vill leva ett lyxigt liv. De flesta av dem tycker att det enda sättet att säga att någon lever ett lyxigt liv är att ha underbara teknologiprylar. Men de flesta av dem köper några av de senaste prylarna på marknaden utan att veta konsekvenserna. Här är det vanliga problemet med OnePlus One.

Vanligt problem med OnePlus One

I våra andra inlägg hittar du problem och deras lösningar på Galaxy S5, S4, S3, S2 och andra smarta telefoner.

Se även- Så här aktiverar du Quickboot-läge på OnePlus One

Batteriet håller inte så länge som förväntat

Många OnePlus One-användare är inte nöjda med hur den här telefonen har en mycket dålig batteritid. Det dränerar så snabbt så att man inte kan stanna hos sin telefon medan den är påslagen under en längre tid.

Slumpmässiga omstart

Utan önskan att stänga av telefonen bestämmer den här telefonen att hålla käften utan ditt kommando. Det kan till och med lämna några pågående ansökningar och gå av.

Laddaren överhettas

När telefonens batteri tar slut är det uppenbart att du måste ladda det. Men när du gör det blir laddaren varm och till och med värmer upp telefonen också. Detta är så farligt både för dig och din telefon.

Gul nyans på telefonskärmen

Det har också visat sig att det finns en lutning som finns längst ner på skärmen. Detta är ett problem som brukades av telefonanvändare i de tidigare faserna av mobiltelefoner, och det har korrigerats på många enheter men det är fortfarande ett vanligt problem med OnePlus One.

Dålig eller långsam laddning

Förutom problemet med överhettning är ett annat vanligt problem med OnePlus One att det har ett mycket dåligt laddningssystem. Det tar mycket tid att ladda, men det blir inte fullt inom en kort tidsperiod som de andra telefonerna. Det vägrar ibland att ladda även om du har originalladdaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found