Guider

Elder Scrolls 6: Släppdatum, funktioner, rykten och nyheter

TES eller The Elder Scrolls är en av de mest populära RPG-franchisen, nu tillgänglig som MMORPG med Elder Scrolls Online-spelet. Den sista titeln för serien var Skyrim, släppt år 2011. Skyrim fortsätter fortfarande att ha miljoner spelare dagligen.

The Elder Scrolls 6 är en kommande titel i den här spelserien från spelguiden Bethesda. Skyrim introducerades 2011 och det finns många intressanta spel i den här serien, men fans letar efter ny underhållning i serien. Fans har fortfarande mycket roligt med Elder Scrolls 5: Skyrim, med Nintendo Switch, men de är redo och väntar på nästa distraktion, Elder Scrolls 6. De kan dock ha en lång väntan på nästa fantasi spel från Bethesda.

Kommande spel

 TES6 är det senaste tillskottet till Elder Scrolls-serien och har tillkännagivits med mycket fanfare med en 30-sekunders teaser på E3 2018. Elder Scrolls 6 är fortfarande i utvecklingsfasen. Bethesda har inte delat några nyheter relaterade till när det kommer att släppas eller var det kommer att ske. Det finns dock gott om rykten som gör rundorna angående datum och inställning, så kolla in dessa uppdateringar.

Trailer of Elder Scrolls 6

Teaser av Elder Scrolls 6 släpptes under E3 2018. Även om Bethesda har varit tätt på detaljerna om TES6, visar den korta teasern den unika temamusiken. Trailern visar också en vacker skybox tillsammans med en flyover, som pekar på vad som ser ut som Tamriel. Detta är den kontinent där många av Elder Scrolls-seriens spel förekommer. Släpvagnen slutar sedan på en lapp med en förgylld logotyp på TES6 och det är det.

Starfield och Fallout 76 föregår

Enligt Todd Howard kommer dock Bethesda-regissören, Starfield och Fallout 76 att föregå The Elder Scrolls 6. Detta innebär att Elder Scrolls 6 fortfarande har några år kvar innan det släpps. Enligt Todd Howard, på E3 som hölls i år, är Elder Scrolls 6 i förproduktionsfasen, medan Starfield befinner sig i det spelbara scenen.

Bortsett från trailern på E3 2018, bekräftade Howard också på YouTube Live av E3-streaming 2016 att The Elder Scrolls 6 är ett händelseprojekt och befinner sig i utvecklingsstadier. Men bland Starfield; TES6 och Fallout 76, TES6 kommer att vara den sista som släpps. Enligt Hines finns det ytterligare två multiplatformspelsreleaser på agendan, så TES6 skulle hända först efter de andra två, nämligen Starfield och Fallout 76.

Sannolikt läge

Elder Scrolls 6 är uppföljningen till Elder Scrolls V: Skyrim. I det sjätte spelet kommer spelarna att kunna resa till Tamriel och sedan slåss med svärd, sköldar och bågar för den dagordning de väljer. De flesta av Elder Scrolls-serien spel är baserade i en viss region i Tamriel (som är universum för serien) och bär namnet på regionen. Till exempel, 1996 låg Daggerfall på High Rock, Hammerfell-provinserna, medan Morrowind var beläget på Vvardenfell Island och Oblivion var beläget i Cyrodil. TES5: Skyrim bar namnet Skyrim, regionen eller inställningen av spelet i Tamriel. Baserat på detta kan det säkert antas att TES6 också kommer att namnges på lämpligt sätt, med namnet på regionen i Tamriel.

Så kommer denna region att vara Argonia; Redwood; Valenwood? Det här är regionerna i Tamriel som ännu inte har bryts ut. Det kan också vara Morrowind, eftersom spelet med det namnet The Elder Scrolls: Morrowind innehöll bara en ö i provinsen och inte fastlandet.

Vissa rykten säger att det mest uppenbara valet för Elder Scrolls 6 är Black Marsh eller Argonia. Argonierna är ödla som bor i Tamriel. Det har funnits tidigare spel där du kan spela rollen som dessa varelser ..

Valenwood verkar också troligt, eftersom Bethesda ännu inte har använt detta område av Tamriel i något av sina TES-spel. Valenwood är hem för Bosmer och det har hittills inte utforskats bra i spelserien. Dessutom, redan 2014, hade Bethesda utfärdat ett memo som berättade sina anställda att inte använda följande termer: Fallout: Nuka World; Elder Scrolls VI och Project Greenheart. Intressant nog har TES6 ett projektkodnamn och det namnet är Project Greenheart. Nu är Greenheart också namnet på staden i Valenwood!

En annan möjlighet är Elsweyr, med de torra slätterna och de hårda badlands som är hem till Khajit. Fans tycker också att denna inställning är ganska tilltalande.

Kan Akavir vara med på korten?

Det är lika troligt att Bethesda är helt klar med Tamriel för sina inställningar för nästa TES6-spel. Det är möjligt att Bethesda inte längre kommer att använda Tamriels kontinent och kan hitta någon ny mark. Det finns till exempel regioner, som Akavir, som ska ses i havet som omger Tamriels kontinent. Akavir är en kontinent som ligger öster om Tamriel. Kamals snödemoner bor här tillsammans med ormarna Tsaesci; apa-folket i Tang Mo; Ka Po Tun Tiger Dragons och så vidare. Alla är kända som Akaviri.

Enligt en legend har människor som reser till Akavir ätit upp av Akaviris. Det är troligt att spelare kan resa till denna nya region och leva under de fientliga förhållandena i The Elder Scrolls 6.

Plats fixad?

Todd Howard har dock bekräftat att platsen eller inställningen för TES6 har fixats. Han sa att det första de bestämmer är inställningen och tillade att man kunde gissa inställningen baserat på teasertrailern.

Det är dock ganska svårt att berätta platsen från E3 2018-klippningen av spelet, men det verkar se ut som Valenwood eller till och med Elsweyr, och inte Black Marsh.

Förbeställningar troligtvis

Om du undrar om lanseringsdatumet för den senaste TES6 är det inte troligt förrän i slutet av 2019 eller till och med 2020. Bethesda kommer med stor sannolikhet att släppa ytterligare en trailer nästa år på E3 och kanske kan avslöja fler nyheter om spelserien . Det kan också finnas några förbeställningar eller specialutgåvor i slutet av detta år.

Sannolikt plattformar / konsoler

Så vilka plattformar som TES6 sannolikt kommer att släppas på? Visst kommer det att släppas på PlayStation; Xbox och även för PC. Dessutom kan det också släppas på Nintendo. När det gäller de konsoler där detta spel sannolikt kommer att släppas kan det vara en kraftfullare hemsystemkonsol från Microsoft, som den senare har meddelat i E3.

Förväntat spel

Det är möjligt att några nya raser också kommer att läggas till The Elder Scrolls 6-spelet. Det fanns dock inga nya tävlingar i Skyrim, så om inställningen fortsätter att vara Tamriel finns det inte mycket chans att tävlingar läggs till. Ett annat intressant tillägg kan vara Sea Elves, som ses i TES Online-serien.

En sak som inte är troligt i The Elder Scrolls 6 är multiplayer-funktioner. Skyrim har redan funktioner för flera spelare. När det gäller VR-funktioner har vi redan sett en komplett VR-upplevelse i Skyrim, så det kan också upprepas i TES6.

Nya sätt att berätta

När det gäller berättelsen kommer Skyrim med en mycket unik berättelse som innehåller många komplexa intriger. Spelaren är en del av ett inbördeskrig i ett oroligt kungarike, så det förväntas och hoppas att TES6 kommer med en mer spännande historia som tar saker till en ny, högre nivå. Todd Howard har också avslöjat att Bethesda försöker undersöka sätt att berätta historier i spelen. Till exempel tillåter Skyrim spelare att uppfylla sin vision, medan Fallout guidar dem mer gedigen. Nu försöker Bethesda utforska nya idéer om berättande.

Det är möjligt att TES6 kommer att ha en berättande linje som kommer att hamna mellan Skyrim och Fallout.

Funktioner för hembyggnad

En ny funktion som förväntas läggas till The Elder Scrolls 6 är hembyggnad eller skapande av en stad. Funktionen med att designa hem introducerades redan i Hearthfire DLC of Skyrim och den utvidgades ytterligare i Fallout 4. Dessa funktioner kommer sannolikt att utökas ytterligare i The Elder Scrolls 6, eftersom det inte har utarbetats helt i Fallout. Denna funktion kommer också att passa beundransvärt med Valenwood-inställningen, eftersom spelare måste anpassa sig till vildmarken, använda de naturliga saker som ses i miljön för att skapa bosättningar.

Namnet

Det kanske inte ens heter The Elder Scrolls 6. Det kommer att finnas ett kolon tillsammans med ett annat ord som visar regionen eller platsen för att slutföra titeln, baserat på namnen på tidigare utgåvor av spelserien.

Lovande nyheter

I en intervju efter E3 2018 pratade Todd Howard om The Elder Scrolls 6, liksom Starfield. Han sa att företaget överväger en hel del förändringar i tekniken, belysningssystemet, landskapet, för Starfield, liksom för The Elder Scrolls 6.

Dessutom annonserar spelstudion för flera positioner i Rockville Maryland. Förlaget har också öppnat en studio i Austin, så alla dessa nyanställda arbetar förmodligen för den kommande TES6 eller så är det möjligt att de jobbar med de andra två kommande projekten från Bethesda.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found