Guider

Så här startar du om en fryst Samsung Galaxy S8

Med sina senaste flaggskepp, Galaxy S8 och S8 Plus, är det uppenbart att Samsung anstränger sig för att leverera något annat. Och de får det definitivt att hända. Galaxy S8 är förmodligen en av de bästa och vackraste smartphones som hittills gjorts. Oavsett hur fantastiskt dess funktioner och hårdvara är, kan du ibland förvänta dig en glitch eller två. En av de saker som kan hända är att märka att din telefon är frusen eller fast. Här ska vi dela en snabbguide om hur du startar om en frusen Samsung Galaxy S8.

Se även: Så här åtgärdar du problem med Samsung Galaxy S8-ljud

För det mesta fryser telefonerna inte för att det finns någon form av hårdvaruproblem, utan för att det finns ett problem i programvaran. Med andra ord kan du enkelt fixa det och få det att fungera med en mjuk återställning.

Om du inte har startat om din enhet på ett tag, med alla appar som körs i bakgrunden, kommer en glitch eller två i föreställningen att dyka upp. Du kan ge din telefon lite tid att låsa upp den själv.

Om det inte händer är det bästa du kan göra en mjuk omstart. I de flesta fall kommer detta att sätta igång saker igen.

Så här startar du om en frusen Samsung Galaxy S8:

  • Håll ned strömknappen och volym ned-knappen i, låt oss säga 10 sekunder uppe
  • När enheten vibrerar och du ser Samsung-logotypen på skärmen släpp knapparna
  • Nu startar din enhet om.

TechCircle

Det är så enkelt. När telefonen startar om kommer den att börja fungera normalt. Det är åtminstone scenariot i de flesta fall.

Om din telefon inte startar om eller inte startar, försök inte reparera den själv. Detta gäller särskilt för dem som inte behöver erfarenhet och expertis. Dessutom kommer Samsung Galaxy S8 med ett icke-avtagbart batteri. Så genom att öppna det och inte vara säker på vad du gör kan du skapa fler problem. Om din enhet omfattas av garantin, ta den till butiken där du köpte den och be om en ersättning.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found