Guider

Tips för att förlänga batterilivslängden på Galaxy Note 3

Galaxy Note 3 levereras med ett avtagbart batteri på 3200 mAh vilket är standard och ger en bra batteritid. Men de flesta av oss använder vår smartphone kontinuerligt och batteritiden beror helt på hur den används. Den kraftfulla skärmen och chipsetet i Not 3 behöver också effektiv ström.

Även om denna Android-enhet har en standard batterilivslängd men för vissa användare blir Galaxy Note 3 batteriets livslängd sämre. Så här är några justeringar för att förlänga batteriets livslängd på Galaxy Note 3.

Se även - Så här åtgärdar du problem med svart skärm på Galaxy Note 3

Hantera de trådlösa funktionerna

Stäng av GPS, Wifi och Bluetooth när de inte används. Dessa funktioner påverkar inte din meddelande- eller rösttjänst.

> Dra ned statusfältet från toppen av skärmen Not 3 och öppna meddelandepanelen.

> GPS, Bluetooth och Wifi visas högst upp. Varje artikel är grön betyder att den är på. Tryck på valfritt objekt så stängs det av.

Ändra visningsinställningarna

Låg skärmens ljusstyrka - Dra ner statusfältet uppifrån för att öppna meddelandepanelen. Sänk nu reglaget för ljusstyrka efter dina önskemål.

Stäng av automatisk ljusstyrka - Galaxy Note 3 har en automatisk ljusstyrka, men den är inte perfekt, skärmens ljusstyrka blir antingen för ljus eller för låg, det beror på ljusförhållandena. Så bättre alternativ är att stänga av den här funktionen och ställa in ljusstyrkan manuellt.

Minska skärmtidstiden - Detta är ett av de bästa tipsen för dem som står inför Galaxy Note 3 genomsnittlig batteritid. Från hemskärmen, gå till Inställningar> Enhet> Skärm> Skärm timeout och minska sedan skärmens timeout.

Byt till vanliga bakgrundsbilder från levande bakgrundsbilder eftersom dessa bakgrundsbilder tappar batteriet snabbare.

Justera dina e-postinställningar

E-postsynkronisering har stor inverkan på Galaxy Note 3 batteritid. Batteriets livslängd förbättras om frekvensen för e-postsynkronisering minskar.

> Gå till inkorgen i e-postappen> Kontoinställningar då måste du trycka på kontonamnet.

> Tryck på Synkroniseringsinställningar> Synkroniseringsschema.

> Justera nu inställningarna för topp och lågtrafik.

Men en sak du bör komma ihåg att synkroniseringsfrekvensen inte kan justeras i Gmail-appen.

Använd Snapdragon-batteriguru

Du kan använda Snapdragon Battery Guru-appen från Qualcomm om du har använt N9005-versionen av Galaxy Note 3. Den här appen förbättrar batteriets livslängd genom att hantera Bluetooth-radioer, Wifi, klockhastighet och CPU-regulator.

Sätt S-pennan i batterisparläge

Från startskärmen i din anteckning 3, gå till Inställningar> Enhet (Du hittar det här alternativet högst upp)> S Pen och tryck sedan på alternativet "Stäng av pennavkänning". Det inaktiverar pennavkänning när S-pennan hålls inne i anmärkning 3.

Inaktivera alla S-appar

Samsung lägger till några extra appar och tjänster med varje enhet och regeln är densamma för Not 3 också. Dessa överskottstjänster kallas bloatware. Anmärkning 3 levereras med uppblåst programvara som S-memo, S-planner, S-Cloud, Widget och de fortsätter att springa i bakgrunden vilket dränerar en enorm batteritid. Så om du inte använder dessa bloatware inaktiverar du dem genom att gå till Inställningar> Apps Manager.

Stäng av onödiga gester

Galaxy Note är fylld med en uppsättning med gestbaserade funktioner som håller enhetens sensorer aktiva i onödan vilket i sin tur tappar mer batterikraft än vanligt. Så om dessa gester inte används går du till Inställningar> Kontroll och inaktiverar dem.

Stäng av röstvakning

Samsung Galaxy Note 3 levereras med lyssningsfunktion för röstkommandon som alltid är på. Problemet är att den här funktionen är integrerad med S-Voice, inte med Google Now. Så om du inte använder S-Voice-funktionen, se till att du inaktiverar funktionen "wake up command" och "Voice wake up" genom att gå till appinställningarna för att spara batteritid.

Stäng av push-meddelanden från Samsung-appar

Varje Samsung Galaxy-enhet har Samsungs egen appbutik. Den här appbutiken körs i bakgrunden och tar emot push-meddelanden från servern. Om du inte använder Samsung-appar bättre för att stänga av push-meddelanden som sparar batteritid.

Följ dessa steg och förläng batterilivslängden för din Galaxy Note 3.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found