Guider

Hur avbryter jag din Comcast-tjänst?

Som du redan vet är Comcast en kabeltjänst som du inte enkelt kan avbryta. De skulle slåss med varje ben i kroppen bara för att hålla oss som sina kunder. Om du planerar att göra det bör det enklaste vara att bara flytta någonstans där de inte tillhandahåller tjänsten. Du kan följa nästa tips vi samlat från människor på internet.

  1. Berätta en enkel och trovärdig historia

Innan du ringer Comcast ska du ställa in en rätt historia som "Jag flyttar till en ny stad och det finns internet där ute", eller "Jag flyttar med min partner och de har service". Detta borde fungera bra, eftersom de inte kommer att göra mycket forskning för att kontrollera om du ljuger eller inte.

  1. Kontakta Kundservice

Du kan antingen ringa kundtjänsten eller om du inte vill vänta kan du också maila avbokningen och vänta på att de ringer till dig.

  1. Spela in samtalet

Spela in ditt samtal och om avbokningen inte görs kan du visa det för en representant och spara mycket mer tid än att försöka förklara vad du tidigare fått veta.

  1. Håll din berättelse enkel

Berätta inte för dem mer information om vart du flyttar. Du kan också säga att du inte känner till din framtida adress eller annan information. De vill vidarebefordra den sista fakturan till din nya adress men du kan också betala den online.

Om du fortfarande är under kontrakt måste du betala en straffavgift för att avbryta tjänsten. Kontrollera om så är fallet och när det går ut. Om det upphörde att gälla, kommer du inte att behöva betala någon påföljd.

  1. Försök att berätta sanningen

Du kan också känna att du har nått en förståelig representant och berätta sanningen. De kommer förmodligen att försöka övertyga dig om att du behöver deras tjänst, men du kan bli av med det trots allt. Om det inte fungerar ringer du igen och berättar för den andra representanten den "rörliga" historien.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found