Guider

Bästa webbplatser att läsa serier online

Om du gillar serier, satsar vi att du redan läser några av dem online eller planerar att börja göra det. Kanske letar du efter fler webbplatser som erbjuder serier för läsning, och i den här artikeln kommer vi att dela några av de mest populära. Utan vidare, låt oss se några av de bästa platserna att läsa serier online.

Se även: Var kan man ladda ner böcker gratis

förundras

Marvel behöver ingen introduktion. Det anses vara pionjären i komisk värld såväl som i filmindustrin. Även de som inte anses vara komiska älskare känner till några av de mest populära Marvel-serierna, inklusive Spiderman, Deal Pool, The Avengers och mer. Om du vill få tag på dessa superberömda serier måste du gå rakt över webbplatsen. Du kan komma åt deras serier på alla plattformar: Windows, iOS och Android. De låter dig även spara upp till 12 serier för offline-användning. När du klickar på serietidningen kan du bläddra bland de serier som finns på webbplatsen. Det finns också ett alternativ att bläddra efter serier, karaktär, skapare och händelse. Du hittar enkelt alla de senaste serierna också. För att få tillgång till 20 000 + serier är priset $ 9,99 per månad.

Besök Marvel

Serietidning Plus

Här är en annan bra webbplats där du kan läsa serier. Comic Book Plus har ett stort urval av serier och massafiktion. Allt innehåll som finns här är gratis, så du behöver inte spendera en cent men du kan fortfarande njuta av serierna. Det finns ett avsnitt med de senaste uppladdningarna, brittiska berättelser, serietidningar och mer. Dessutom hittar du även icke-engelska serier. Det är lätt att bläddra bland serierna så se till att besöka Comic Book Plus. Det är definitivt värt det.

Besök Comic Books Plus

ComiXology

ComiXology ger dig många olika alternativ som kan vara grafiska romaner, Indie, Manga eller de bästa serierna. Webbplatsen låter dig läsa tusentals serier gratis men för att få tag på alla funktioner på webbplatsen behöver du få prenumerationen för $ 5,99 / månad vilket gör att du kan läsa över 10 000 grafiska romaner och manga när som helst och var som helst. Du hittar också snabblänkar på höger sida av skärmen som kan vara väldigt praktiska. Det finns DC, Marvel Comics, högst rankade serier, kärlekshistorier och mer.

Besök ComiXology

DigitalComicMuseum

En annan webbplats som är värt att nämna. På denna komiska webbplats kan du ladda ner deras komiska innehåll gratis. Nya användare måste skapa ett konto och logga in - och när de gör det är de klara. Du kan enkelt bläddra bland serier och hitta något intressant att läsa. Det finns avsnitt som senast uppladdade serier, topprankade serier och mest nedladdade serier. Du hittar också kanadensiska serier, Avon-serier, Columbia-serier och mer.

Besök DigitalComicMuseum

DC Kids

Om du letar efter en webbplats som erbjuder serier för yngre generationer är det förmodligen det bästa stället där ute. Ungdomar kommer att njuta av innehållet, det är säkert. Medan vissa andra webbplatser har mycket mer serier än DC-barn, är det fortfarande det bästa stället för barn som gillar serier.

Besök DC Kids

Comic Blitz

En annan bra webbplats där du kan läsa serier. Den har en fantastisk samling böcker och låter dig skapa bokhyllor och anpassade listor. Det finns många serier tillgängliga vilket är bra nyheter för alla serietidningsälskare. Comic Blitz erbjuder två alternativ när det gäller prenumeration. Det finns en gratis plan som låter dig läsa serietidningar som bara faller i gratisutgåvor. Å andra sidan kan du välja en obegränsad plan som kostar $ 7,99 per månad men med den här planen kan du läsa så mycket du vill.

Besök Comic Blitz

DriveThru Comics

DriveThru Comics har många gratis serietidningar du kan läsa. Att surfa på erbjudandet är super enkelt. När du besöker deras webbplats kommer du att se "Bläddra i kategorier" till vänster på skärmen. Där kan du bläddra bland serierna efter publik (vuxen, allmän eller barnvänlig), genre, produkttyp och format. Det finns också serier tillgängliga på andra språk som Franch, spanska, italienska, etc.

Besök DriveThru Comics

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found