Guider

5 sätt att fixa svarande Facebook Messenger på iPhone

Nuförtiden kan man inte föreställa sig livet utan de mest populära sociala nätverken, som Facebook, som alltid försöker förbättra sin tjänst. En av de saker de lade till är den populära Facebook-messenger-appen när människor kan utbyta meddelanden med sina Facebook-vänner. För iPhone-användare fungerar den här appen nästan alltid, men som alla andra appar kan den inte svara. Om det hände dig, oroa dig inte, med flera enkla alternativ kommer det att fungera bra igen. I texten nedan kan du hitta 5 sätt att fixa Facebook-messenger som inte svarar på iPhone, och en av dina favoritappar fungerar felfritt igen.

Se också: 5 sätt att fixa Facebook ständigt kraschar på iPhone

5 sätt att fixa Facebook-messenger som inte svarar på iPhone

Källa: gadgets.ndtv.com

Lösning nr 1: Starta om Facebook Messenger

Det här enkla steget kan vara tillräckligt. Om appen verkar frusen är allt du behöver göra att trycka på hemknappen två gånger, och när du ser listan över appar, hitta den här och svep uppåt för att stänga den och öppna den igen. Förhoppningsvis kommer det att fungera bra.

Lösning nr 2: Är din app uppdaterad?

Det här är en av de viktigaste frågorna när några av dina favoritappar inte fungerar ordentligt. Gå till App Store och se om det finns en uppdatering för Facebook-messenger.

Lösning nr 3: Installera om appen

Hitta Facebook-messenger-ikonen på hemskärmen. Håll intryckt tills ett X visas. Klicka på den så kommer appen att raderas. Gå till App Store och ladda ner och installera den igen.

Lösning nr 4: Starta om din iPhone

Oavsett vilken iPhone-modell du äger är en omstart alltid en bra idé när något liknande händer. Genom att trycka och hålla ner sömn / väckningsknappen ser du den röda skjutreglaget. Dra det bara och stäng av enheten. Använd samma knappar och slå på telefonen igen.

Lösning nr 5: Uppdatera iOS

Ibland bör du kontrollera om den nya iOS-versionen är ute. Om det är, ladda ner det och installera det. För att göra det, gå till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering.

Ytterligare tips:

Det är också viktigt att märka att det kan finnas några problem på servern. Så appen kan börja fungera bra efter en viss tid. Du har också möjlighet att rapportera problemet.

Om problemet uppstod efter att du installerat en ny app kan den nya appen orsaka problemet. Det beror på att vissa appar är dåligt kodade. Innan du laddar ner en ny app, läs recensioner och erfarenheter från andra människor. Om de har rapporterat några problem, undvik att installera appen. Om du redan har installerat det, raderar du det och ser om det löser problemet.

Det sista du kan försöka är att radera allt innehåll och alla inställningar. Innan du gör det, säkerhetskopiera alla dina data. När du har skapat en säkerhetskopia, gå till Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och alla inställningar. När raderingen är klar ställer du in din iPhone från grunden.

Vi är helt säkra på att de här 5 sätten att fixa Facebook-budbärare som inte svarar på iPhone kommer att göra tricket, och appen som miljontals människor använder dagligen har inga problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found