Guider

Så här fixar du Google Play Store-fel 24

Om du använder en Android-enhet under det senaste året eller mer måste du ha installerat KitKat 4.4-uppdateringarna på din telefon eftersom den här uppdateringen var tillgänglig för de flesta av de senaste generationens Android-enheter. Uppdateringarna kom med massor av nya funktioner, och användarna såg en förbättring av prestanda. Men fortfarande finns det några buggar som användarna har mött. Google Play Store-fel 24 är en av dem. Det här felet uppstår främst när användare försöker uppdatera eller installera vissa appar i Google play. Om du har mött Google Play Store-felet 24 kanske du har märkt att detta fel påverkar de appar som är installerade i ART (Android RunTime).

Bland många appar är WhatsApp en sådan app som påverkas av detta fel 24. Men i det här inlägget ska jag diskutera metoderna för att fixa detta fel i Google Play Store 24. Följ dem och bli av med detta fel.

Se även- H oga för att fixa Google Play-butikfel rpc

Så här fixar du Google Play Store-fel 24

Steg för att åtgärda Google Play Store-fel 24

Metod 1 : Denna metod kommer säkert att fixa felet, men det behöver root

> Först måste du installera en filhanterare, som Root Manager.

> Bläddra till intern lagring android / data / com.whatsapp

> Då måste mappen som heter com.whatsapp raderas.

> Installera nu WhatsApp igen från Google Play Store.

Metod 2 : Ta bort skräpfilerna via Cleanmaster

> Installera Claenmaster på din Android-enhet.

> Avinstallera WhatsApp-applikationen.

> Starta Claenmaster, sök i skräpfilerna och rengör dem helt enkelt. Om några viktiga filer upptäcks av Claenmaster, avmarkera dem innan du tar bort dem.

Metod 3

Om de två första metoderna inte löser Google Play Store-felet 24 måste du göra en fabriksåterställning. Men innan det, säkerhetskopiera viktiga data och appar på din Android-enhet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found