Guider

Så här löser du problem med Facebook-appen på Samsung Galaxy Tab 10.1

I den här artikeln ska vi diskutera hur man löser Facebook-appproblem på Samsung Galaxy Tab 10.1. Samsung lanserar sina smarta telefoner efter varandra och de flesta av dem har medelmåttig skärmupplösning, mellanklass, plastbyggnad och budgetprocessor. 2014 är dock en annan historia för Samsung eftersom den har fört Samsung Galaxy tab pro 10.1 på marknaden. Genom att titta närmare på Samsung Galaxy-fliken 10.1 hittar du många likheter mellan denna enhet och Apple-produkter. Du kan säga att Galaxy tab 10.1 i Samsung är iPad Airs rival eftersom måtten på de två enheterna är nästan samma, och deras vikter är också identiska.

Relaterat - Hur hindrar jag mina vänner från att hitta mitt instagram

Problem med Facebook-appen på Samsung Galaxy Tab 10.1

Bortsett från likheterna med iPad air; Samsung Galaxy tab 10.1 levereras med många attraktiva funktioner också som 10,1-tums pekskärm, 16/32 GB inbyggt minne, 2 GB RAM och många fler. På grund av dessa utmärkta funktioner använder användarna den här fliken snabbt. Vissa Galaxy Tab 10.1-ägare har dock klagat över Facebook-appproblemet på Samsung Galaxy Tab 10.1 efter att ha använt detsamma. Problemet de står inför är att Facebook-appen inte fungerar korrekt på Galaxy-fliken 10.1. En användare har rapporterat att han kan lägga upp kommentarer eller statusuppdateringar på väns väggar men inte kan lägga upp kommentarer eller uppdatera status på sin egen vägg.

Lösningar för Facebook-appproblem på Samsung Galaxy Tab 10.1

För att lösa detta problem med Facebook-appen på Samsung Galaxy Tab 10.1, öppna Inställningar på din Galaxy-flik 10.1, klicka sedan på Program och gå till Hantera applikationer. Där rullar du ner skärmen och trycker på på Facebook. Klicka sedan på Clear Cache och Rensa data och klicka på Done alternativ.

Efter att ha följt ovanstående steg, om du inte får något resultat, uppstår detta problem på grund av Facebook-appens äldre version. För att bli av med detta problem måste du avinstallera Facebook-appen från din Galaxy-flik 10.1 och sedan installera appen igen från Google Play Store. Så här avinstallerar du Facebook-appen:

1. Gå till Inställningar på din flik

2. Klicka sedan på Program

3. Välj sedan alternativet Hantera applikationer

4. Klicka på alternativet Alla appar

5. Välj Facebook-app från listan

6. Avinstallera sedan den.

Nu för att installera om appen, gå till Google Play Store. Ladda sedan ner den senaste versionen av Facebook-appen på din Samsung Galaxy-flik 10.1 och installera den. När installationen är klar startar du om enheten och du ser att problemet med Facebook-appen på Samsung Galaxy Tab 10.1 har lösts. En sak du bör ta hand om är internethastigheten som borde vara tillräckligt bra.

Läs också - Hur man förhindrar att andra (vänner) publicerar på din vägg  

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found