Guider

10 appar för att åtgärda Android-problem

För det mesta fungerar Androids perfekt, inga problem, inga buggar. Men då och då kan du uppleva några problem. Vi pratade om många av dem, till exempel Wi-Fi-problem, Bluetooth-problem, batteriladdning och mer. Vanligtvis gör du några ändringar i inställningarna, startar om telefonen eller uppdaterar operativsystemet och saker går tillbaka till det normala. Förutom allt detta finns det några ganska fantastiska appar som är utformade med syftet att fixa din enhet. Så i den här artikeln kommer vi att dela listan över 10 appar för att fixa Android-problem.

När du startar Google Play Store kommer du att kunna hitta massor av rengöringsmedel, antivirusprogram, de som är utformade för att fixa Wi-Fi och GPS. För att göra det enklare för dig har vi samlat några av de bästa på ett ställe. På det här sättet behöver du inte slösa bort din tid på att söka efter den typ av app du behöver.

Se även: Bästa gratis bakgrundsappar för Android

10 appar för att lösa Android-problem: Reparera Battery Life Pro

Vi ska börja med Repair Battery Life Pro. Detta beror helt enkelt på att batteriets avloppsproblem är det vanligaste, inte bara för Android utan för smartphones i allmänhet. Om du måste ladda din Android för ofta kan du överväga att installera den här appen. Det är gratis och det har en uppsättning coola funktioner. Du bör använda den en gång i veckan för att förbättra batteriets livslängd på din enhet. Den levereras också med temperatur-, spännings- och teknikindikator. Många fler saker ingår också. Det finns också support dygnet runt. Så klicka på länken nedan och prova.

Ladda ner Repair Battery Life Pro

10 appar för att åtgärda Android-problem: Slumra

Många saker påverkar batteriets livslängd. Men vad är en av de största kraftuttagen? Det är data. Eftersom många av oss håller data dygnet runt måste vi ladda telefonen varannan timme. Letar du efter en spelväxlare? Tänk på Dås. Det är en gratis app som förhindrar appar från att skicka eller ta emot data när skärmen är avstängd utan att inaktivera Wi-Fi eller 2G / 3G / 4G. Den här praktiska appen gör att batteriet håller mycket längre, och du behöver inte undra hur du fixar det. Testa!

Ladda ner Doze

10 appar för att lösa Android-problem: 1Tap WiFi Repair Lite

Många användare klagar ofta på problem med Wi-Fi-anslutningen. Om din signal är svag och instabil bör du prova 1Tap WiFi Repair Lite. Det är en gratis app tillgänglig i Google Play Store. Det är dock inte en Wi-Fi-booster, det är ett verktyg som är utformat för att reparera en Wi-Fi-anslutning. Det uppnår det genom att uppdatera det. Den har några fantastiska funktioner, och den är enkel att använda. Viktigast av allt kan det lösa Wi-Fi-problem som stör dig. Det har fått 4 stjärnor och har många positiva recensioner. Så se till att prova det.

Ladda ner 1Tap WiFi Repair Lite

10 appar för att lösa Android-problem: WiFi Analyzer

En annan bra app som kan hjälpa dig att lösa Wi-Fi-problem på din Android-enhet är WiFi Analyzer. Samma som andra appar vi har nämnt här, det är helt gratis. Vad den här appen gör är att visa Wi-Fi-kanalerna runt dig och det hjälper dig att hitta den mindre trånga för din router. Det kan göra mirakel, och när du börjar använda det kommer du definitivt att märka den stora förändringen när det gäller din Wi-Fi-anslutning. Hämta det från Play Store!

Ladda ner WiFi Analyzer

10 appar för att lösa Android-problem: GPS-status och verktygslåda

Om du har märkt att GPS är för långsam och det tar mycket tid att hitta platsen kan GPS-status och verktygslåda vara exakt vad du behöver. Den här praktiska appen visar satelliternas position och signalstyrka. Men inte bara det. Det visar också hastighet, acceleration, batteriläge och mer. Den innehåller många användbara verktyg. Genom att använda den kan du enkelt påskynda lokaliseringen. Appen är gratis.

Ladda ner GPS-status och verktygslåda

10 appar för att lösa Android-problem: Systemreparation för Android 2017

Letar du efter en app som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Android? Om svaret är ja är Systemreparation för Android 2017 det perfekta alternativet. Appen är utformad för att kontrollera telefonens system och sedan bestämma vad som ska göras för att din enhet ska få bästa prestanda. Det letar efter fel och eliminerar dem sedan. Appen är gratis, pålitlig och mycket enkel att använda.

Ladda ner systemreparation för Android 2017

10 appar för att åtgärda Android-problem: Virus Cleaner (Hi Security)

Smartphones är inte benägna att antivirus och skadlig kod. Dessa kan orsaka många problem, sakta ner din telefon och göra användningen helt obehaglig. Så det är ett måste att installera en app som rensar virusen. Du kan prova Virus Cleaner. Den letar efter hot och tar bort dem. Det skannar också filerna på internt och SD-kort. Utöver detta tar det bort skräpfiler, ger säker surfning, ger Wi-Fi-säkerhet, det har samtalsblockering och många andra användbara funktioner. Appen är gratis.

Ladda ner Virus Cleaner (Hi Security)

10 appar för att lösa Android-problem: Allt-i-ett-verktygslåda

Många av problemen på smartphones börjar eftersom du håller för mycket skräpfiler. Föråldrade och oanvända appar kan också orsaka problem. De små sakerna vi ofta glömmer bort har en enorm inverkan på telefonens minne. Det saktar ner, batteriet tappar snabbare, och vid någon tidpunkt är användningen inte så kul längre. Allt-i-ett-verktygslådan innehåller en stor uppsättning verktyg som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din telefon. Med den här appen kommer du att kunna fixa dålig prestanda, bli av med skräp och många andra saker. Det är gratis!

Ladda ner allt-i-ett-verktygslådan

10 appar för att lösa Android-problem: Clean Master

En annan fantastisk app med massor av alternativ som kan hjälpa dig att lösa några problem så att du kan njuta av att använda din enhet igen. Clean Master är en antivirusapp, skräpborttagare, prestandaförstärkare, batterisparare och CPU-kylare. Allt i ett! Det hjälper dig att bli av med skräp och virus som kan orsaka många problem, det ökar prestandan på din Android. Dessutom har den också en CPU-kylare som kyler ner din telefon på några sekunder. Bli av med många problem med hjälp av en enda app. Den är gratis, rankad med 4,7 stjärnor och installerad av miljontals människor över hela världen.

Ladda ner Clean Master

10 appar för att åtgärda Android-problem: CCleaner

Listan skulle inte vara komplett utan CCleaner. Vill du se din telefon störa och bli av med oanvända appar med bara ett tryck? Vill du ha din telefon ren och optimerad? Om svaret är ja är CCleaner appen för dig. Problem som låg lagringsutrymme, röran och långsam prestanda kommer att höra till det förflutna. Appen övervakar CPU-användning, RAM och internt lagringsutrymme. Det spårar också batteriets livslängd och temperaturen. Alla funktioner som appen har hjälper dig att lösa många problem. Det är enkelt att använda och det är gratis.

Ladda ner CCleaner

Vi har delat en lista med tio appar som hjälper dig att lösa olika Android-problem. Vissa kommer att förbättra batteriet, andra kommer att åtgärda GPS- och Wi-Fi-problem. Det finns också de som hjälper dig att bli av med virusen, rengöra din enhet, frigöra lagringsutrymme och öka prestandan. Alla dessa appar är ganska bra, och alla är gratis och enkla att använda.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found