Guider

Så här fixar du Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller displayproblem

Användare av Samsung Galaxy S5, om du får TouchWiz eller visar problem på din telefon, oroa dig inte. Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller Display Issue är ett av de vanligaste problemen för ett stort antal användare. Du kan få det här problemet om TouchWiz kraschar eller ibland orsakar någon tredjepartsapp också problemet. Ibland hängs själva firmware av några anledningar.

Oavsett orsaken till Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller Display Issue, här är några möjliga lösningssteg som ges för dig, och de kan följas om du möter detta problem.

Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller Display Issue

Se också- Hur man flashar lager ROM via Odin på Galaxy S5

Potentiella korrigeringar för Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller displayproblem

Metod 1

När du möter Samsung Galaxy S5 TouchWiz eller Display Issue, gör först en mjuk återställning och nästa steg ska starta telefonen i felsäkert läge. För mjuk återställning:

> Ta ut batteriet från din Samsung Galaxy S5 när telefonen är på.

> Tryck på strömbrytaren och håll den intryckt i 30 sekunder.

> Sätt tillbaka batteriet och stäng bakstycket.

> Slå på din Galaxy S5.

Mjuk återställning uppdaterar telefonens minne genom att tömma den lagrade elen i kondensatorerna.

Efter mjuk återställning, kontrollera om problemet är löst, om inte, starta sedan telefonen i felsäkert läge. Det kommer att inaktivera alla appar från tredje part. Kontrollera nu din telefon, om det inte finns något problem i felsäkert läge, är någon app från tredje part den största skyldige. Så ta reda på det och ta bort eller utför en fabriksåterställning och installera sedan apparna selektivt.

Men om problemet också finns i säkert läge orsakar problemet kärntjänsterna, i så fall måste du kontakta servicecentret eller operatören.

Metod 2

Om du får ett felmeddelande som säger att "Tyvärr har TouchWiz slutat", avvisa meddelandet och navigera till Inställningar. Därifrån går du till startskärmsläge> Enkelt läge> Använd. Dessa steg uppdaterar skärmen. Men om problemet kvarstår, navigerar du till Application Manager> TouchWiz under fliken Alla. Rensa nu cache och data och få tillbaka till standardinställningarna.

Många användare har fått en lösning i detta skede. Men om du fortfarande inte får någon lösning, torka sedan cachepartitionen och utför fabriksåterställning.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found