Guider

De bästa bästa FPS-spelen för Android

Spel har avancerat till en helt ny nivå. Fantastiska FPS-spel för Android finns på Google Play som erbjuder fantastisk spelupplevelse. I den här artikeln ser du de mest populära Android-spelen. Avancerad anpassning och kraftfull online-närvaro gör följande spel värda att kolla in. Dessa varierar från spel med en enorm vapenbutik till de med en massa utmanande uppdrag, du kan antingen spela ensam eller i ett lag.

Se även: Topp bästa racingspel för Android

Bästa FPS-spel för Android

Modern Combat 5

Gillar du att spela solo eller föredrar du att vara en del av laget? Detta krigsspel, det första i sitt slag, erbjuder stilar som varierar och som kan anpassas efter din smak. Det ger exakt och mer naturlig inriktning vilket förbättrar spelupplevelsen. Dessutom är grafiken fängslande och din Android-enhet ska ha en anständig konfiguration. Den har flera nivåer med unikt avancerat online multiplayer-läge.

Ladda ner på Google Play

Guns of Boom

Enkel siktning och intuitiva kontroller gör spelet relativt enkelt men det minskar inte intresset. Spelet har många fans. Även om din Android-telefon är gammal kommer du att spela den utan någon fördröjning. Den har lagbaserade strider, karaktärsoptimering och en mängd olika platser att välja. Det erbjuder både online- och offline-turneringar med kontantpriser.

Ladda ner på Google Play

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 presenterar en apokalyptisk värld infekterad av zombier och din uppgift är att döda dem. Fantastisk grafik gör dig upphetsad. Det finns ett stort antal vapen och du kan utrusta dig med en relevant arsenal som passar dina nivåer och färdigheter. Zombiens aggression varierar från intensiv till tyst och lugn. Det finns turneringar med riktiga kontantpriser.

Ladda ner på Google Play

NOVA Legacy

Kämpa mot främmande inkräktare antingen online eller offline. Spelet erbjuder ett online matchningssystem kombinerat med konsolliknande upplevelse på mobilen. Arsenalen är avancerad med tre spellägen att välja mellan. Det erbjuder en enspelarkampanj offline. Grafiken, arena för flera spelare och anpassning av kostymer förbättrar spelupplevelsen.

Ladda ner på Google Play

Modern Strike Online

Det finns två sidor att välja mellan, terrorister eller antiterrorister. Det finns flera vapen, strider (solo eller flera) och spellägen. Den har enkel och intuitiv kontroll, vilket gör den relativt hanterbar. Du kan skapa dina egna regler! Att inte glömma den stora vapenpoolen att välja mellan.

Ladda ner från Google Play

Kulkraft

Möt tillsammans med andra spelare för att skapa en grupp på upp till tjugo medlemmar. Du kan också slåss mot andra spelare och anpassa ditt eget spelläge och vapen antingen online eller offline. Det finns en mängd olika vapen och uppdrag som gör det mer spännande med enkla och intuitiva kontroller. Du kommer att njuta av det fria åskarläget.

Ladda ner på Google Play

Into the Dead 2

Döda zombies och överleva under dessa svåra förhållanden där din familj och vänner är i riskzonen. Det är en kamp för överlevnad. Du kan spela det online med sina flera och utvecklande ändar. Du kommer att vara välpansrad med de många olika vapen som erbjuds för att möta de skrämmande zombierna. Vapnen kan uppgraderas och upplåsas när du går vidare.

Ladda ner på Google Play

Okörd

Med mer än hundra uppdrag, döda zombier i New York City fyllda med dödliga vandrande döda människor. Anpassningsfunktionerna är avancerade och du kan spela ensam eller som en del av laget med många vapen. Det finns otrolig grafik som erbjuder verklig upplevelse. Appen är gratis.

Ladda ner på Google Play

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found