Guider

Så här ändrar du startprogrammet på Samsung Galaxy S8

Om du just köpt Samsung Galaxy S8 behöver du dagar för att utforska alla dess funktioner. Båda, Galaxy S8 och Galax S8 Plus är inte bara vackra, de är också några av de mest kraftfulla telefonerna du kan köpa idag. Lanseringen på de senaste flaggskeppen är jättebra, men om du inte gillar det av någon anledning kan du ändra det. Det är bra med Android. Allt kan anpassas så att du kan ställa in alla saker på din enhet som du vill, inklusive startprogrammet. Det är precis vad vi ska prata om här. Vi kommer att dela en snabbguide för att visa dig hur du byter start på Samsung Galaxy S8.

Se även: Så här avinstallerar du appar på Samsung Galaxy S8

Ändra startprogrammet på Samsung Galaxy S8

Som jag har nämnt har Galaxy S8 en bra startraket. Men det inkluderar inte några av Android-funktionerna. Även om du gillar upplevelsen med startprogrammet nu, kommer du någon gång att vilja krydda saker och ändra utseendet på startpaketet. Tack och lov låter Android-telefoner dig ställa in allt efter dina önskemål.

Om du vill ändra startprogrammet på Samsung Galaxy S8, gå först till Google Play. Skriv launcher i sökrutan. Du får massor av alternativ från tredje part, inklusive några av de bästa som Nova Launcher och Evie Launcher. Ladda ner och installera den app du vill ha. När du är klar får du frågan om du vill använda startprogrammet som du laddade ner som standard. Allt är ganska enkelt.

Fliptroniks

Vad händer om du ändrar dig senare och vill gå från en launcher som du laddade ner till en annan? Så här byter du startprogrammet på Samsung Galaxy S8:

  • Öppna appen Inställningar
  • Tryck sedan på Appar
  • Tryck på tre punkter i det övre högra hörnet för att se fler alternativ
  • Tryck nu på Standardappar
  • Välj och tryck på Startskärm
  • Välj startprogrammet som du vill använda som standard och tryck på det.

9to5google.com

Du kan också läsa: Så här ställer du in en säker mapp på Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found