Guider

5 sätt att fixa iTunes-anslutning till IPhone återställdes

Många gånger, när du försöker synkronisera din iPhone till iTunes, kan du få alla typer av fel, och en av dem säger att du inte kan synkronisera din enhet till iTunes, eftersom anslutningen återställdes. Som iPhone-användare har du förmodligen mött några av felen tidigare, och du vet att det finns potentiella lösningar, som alltid. I texten du ser nedan finns det 5 sätt att fixa iTunes-anslutningen till iPhone återställdes, vi förberedde dig för att du skulle kunna prova. Kolla in dem och se om någon av dem kommer att göra skillnad, eftersom det vanligtvis gör det.

Se även: 5 sätt att fixa iPhone kan inte ansluta till iTunes

5 sätt att fixa iTunes-anslutningen till iPhone återställdes

Källa: pcworld.hu

 Lösning nr 1: Starta om din iPhone och din dator.

Med enkel omstart av din enhet och din dator kan felet vara borta, varför detta enkla steg kan lösa problemet.

 Lösning nr 2: Uppdatera iTunes.

För alla typer av fel du har relaterat till iTunes kan nyckeln vara iTunes-uppdateringen. Om det finns en ny version tillgänglig, ladda ner och installera den. För att göra detta, öppna programmet och hitta Sök efter uppdateringar i menyn. Detta är för både Mac- och Windows-användare. Du vet hur du gör det, eftersom du förmodligen har gjort det många gånger tidigare.

 Lösning nr 3: Byt USB-port.

Nästa sak du kan prova är att byta USB-port. Koppla bara bort kabeln från den aktuella porten och anslut den till en annan. Om det inte löser problemet kopplar du bort alla enheter som du för närvarande inte använder från andra USB-portar.

 Lösning nr 4: Byt kabeln.

En annan anledning till att du kan få detta fel är att din kabel är felaktig. Om du inte har en annan kabel kan du låna den till någon, bara för att vara säker på vad problemet är.

 Lösning nr 5: Återställ synkroniseringshistorik.

För att göra detta:

  • Koppla bort enheten från din dator och öppna iTunes-programvaran
  • Klicka på Redigera och välj Inställningar
  • Klicka på Enheter och välj Återställ synkroniseringshistorik
  • Stäng av iTunes
  • Anslut din iPhone igen

Om dessa 5 sätt att fixa iTunes-anslutningen till iPhone återställdes inte ändrade något, se till att besöka någon av Apple-butikerna för att få några råd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found