Guider

Topp 10 Android-appar för 2015

Android är plattformen för att njuta av spel som bäst. Du kan välja mellan ett brett utbud av spel i Google Play Store. Vissa spelappar är gratis medan andra betalas. Utvecklare skapar nya spel varje dag. Låt oss se några av de bästa spelen från 2015 som du kan ladda ner, spela och ha kul.

Se också - Bästa Android-appar från 2015

Crossy Road

Om du gillar snabbspelsspel är det ett av de stora. Det är ett väldigt sött spel precis som Temple Run och lider. Detta är gjort för människor som älskar snabb fix-sessioner. Den innehåller oändlig 3D-pixel blocky värld som låter dig upptäcka nya karaktärer när du fortsätter genom spelet. Detta Crossy road-spel har vunnit utmärkelsen "Bästa quickplay-spel" vid de internationella mobilspelutmärkelserna. Ju längre du överlever mer guld kan du tjäna. Detta charmiga och utmanande spel älskas av många människor.

Mot himlen

Detta är ett annat intressant spel för Android-enheter som är tillgängligt gratis i Google Play Store. Detta spel låter dig nå till himlen med ett enda steg. Det ser ut som monumentdalen och det finns två cirklar, röda och blåa. Du måste kontrollera dem genom Escher-liknande nivåer som faller bakom dig. Cirkeln krymper inte alls.

Tunnelbanan lider

Om du gillar att köra så fort som möjligt så är det här spelet för dig. Du måste köra tåg genom järnvägsspåren som är väldigt färgglada och tecknade. De platser där du kan vandra är Las Vegas, London och Bangkok. För att låsa upp nya karaktärer måste du tjäna fler mynt genom att undvika alla hinder inför körningen. Det är ett fantastiskt snabbt spel.

Nya ord med vänner

Detta spel ger dig upplevelsen i realtid med att ge dig en känsla av att du spelar med dina vänner som sitter helt och hållet. Du kan njuta av spelet med flera personer och ta din tur när du vill. Den nya versionen kom med några extra funktioner för att spåra din prestation, visa de längsta ord som du har gjort, poängen och din totala vinst-förlust-poäng. Det finns också en inbyggd ordbok som hjälper dig att ta reda på betydelsen av ord för vad du fick poäng men faktiskt är du inte medveten om orden betydelse.

Hopplös: Den mörka grottan

Skräck, komedi och söthet kombineras i det här spelet. Det här spelet handlar om att skjuta i den mörka grottan för att bekämpa ett oändligt gäng mörka bostadsmonstrositeter. Detta är en oändlig process där du behöver samla mynt för att samla fler vapen för att fortsätta kampen. Det ger dig en hjärtskärande upplevelse när du går djupt in i spelet.

Plants Vs Zombies 2

Utvecklare har lagt till detta spel på samma sätt som originalversionen men lagt till fler zombies, växter och power-ups. Detta är ett färgstarkt tornförsvarsspel som tar lång tid att slutföra. Om du älskar det roliga spelet kan det definitivt göra dig glad.

Jetpack Joyride

Detta spel handlar om en oändlig löpning med flera vändningar. Du kommer att möta olika faror på resan men hoppa inte snarare använd jetpack. Du kan samla in andra fordon som cyklar, drakar, teleporter, kläder och power-ups. Försök tjäna fler mynt innan du kraschar.

Sammandrabbning av klaner

Detta spel slutar aldrig och det är väldigt beroendeframkallande. Här måste du bygga en stad och dess försvar. Träna sedan din flock för att avvärja en attack från andra spelare. Detta spel är mycket populärt bland de spel som finns i play store. Framstegen synkroniseras med ditt Google+ konto så att du kan fortsätta spelet på flera enheter.

Asfalt 8: luftben

Älskarna av bilspel kommer att gilla det här spelet mest. Det finns ett stort alternativ där du kan välja den drömda bilen och njuta av resan. Du kan också köra i karriärläge om du har en konkurrenssida. Karriärläget tar dig genom åtta säsonger och 180 evenemang.

Angry birds Go

Angry Birds är väldigt populär överallt och nu har det kommit tillbaka som en form av Mario-racerspel. Du kan välja den arga fågelkaraktären för att fortsätta loppet genom fantastiska terräng och skjuta motståndarna kontinuerligt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found