Guider

The Best Sims 4 Mods

The Sims 4 är den fjärde och en viktig titel i livssimuleringsvideospelserien som heter The Sims. Det är nästan fem år sedan Sims 4 släpptes och det har utvecklat en fantastisk fansbas. Tillverkarna av Sims 4 har gjort sitt bästa och arbetat hårt för att producera Sims 4 mods och ytterligare innehåll för spelarna att anpassa och förbättra spelupplevelsen. Spelarna kan faktiskt gå utöver extrafunktionerna i gallerifunktionen The Sims 4 och göra distinkta förändringar för att se över spelet helt. Oavsett om du vill lägga till extra funktioner eller justera spel för att hantera dina simmar lättare eller vill göra omfattande ändringar i hur saker ser ut och beter sig, måste du ta tag i de senaste Sims 4-moderna och ladda ner dem så tidigt som möjligt balansera spelet till en ny nivå av perfektion.

Det råder ingen tvekan om att de bästa Sims 4-moderna kan ändra och uppgradera ditt spel helt eftersom nya ofta visas. Du kommer att stöta på mindre justeringar för att slutföra revideringen av de större systemen. Det kan dock vara ganska svårt att spåra vilken av Sims 4-moderna som fungerar, eftersom några av de bästa moderna kanske inte har fått samma uppmärksamhet under åren. De officiella uppdateringarna av spelet kan lägga till nya funktioner eller bryta dem, vilket gör moderna föråldrade. Oavsett vad som kommer och går presenterar vi nedan en samling av de bästa och senaste moderna för The Sims 4, från mindre till dur. Du måste kontrollera installationsinstruktionerna för var och en av dessa mods och se till att de två inte kommer i konflikt och kolliderar med varandra. Med tanke på det faktum, hur enkelt det är att modifiera Sims 4, kommer många spelare sannolikt att bli överväldigade av alternativen.Moderna som listas här är inte bara användbara men strider inte också mot varandra.

Så här lägger du till de bästa Sims 4-moderna i spelet på Mac eller PC

Följande är stegen att följa för nedladdning av nestmods.

  • För att installera de bästa Sims 4-moderna i ditt spel måste du ladda ner modfilen först.
  • Du måste öppna Windows Explorer på PC eller Finder på Mac och sedan hitta Electronic Arts. The Sims 4 och Mods.
  • Efter föregående steg måste du släppa nedladdningarna direkt i mappen eller Electronic Arts, The Sims 4 och Mods.
  • Vanligtvis finns specifika instruktioner för installationen av modet på sidan som du laddar ner från, men det är ett enkelt dra-och-släpp-system.

När du laddar ner en zippad fil är det du måste undvika att packa upp den. Du måste helt enkelt dra och släppa den zippade filen i mods-mappen. Medan de nyare moderna kan ha förlängningen ".ts 4 scrtipt", kan resten ha en ".package" -fil som båda enkelt kan dras och släppas.

Se även: The Sims 5: Nyheter, rykten och släppdatum

Bästa Sims 4 mods

Skaffar ett jobb

Spelarna lägger till nya och intressanta karriärer till Mod The Sims varje vecka, så om du ser fram emot ett nytt sätt och inspiration om en riktning för att flytta din Sim kan du prova. Inte bara är fantasin eller tanken bakom dem eftertryckliga, men de flesta av dem ger dig också en fullt utrustad väg att följa. Oavsett om du vill bli en professionell hackare, utvecklare av spel, en privat utredare eller en bowlingmästare, kan du nu driva dina drömmar. Även om de anpassade karriäralternativen inte kommer att fungera med en majoritet av översynsmoderna som Turbo Careers, låt inte det skjuta upp dig.

MC Command Center

Med hjälp av denna kontrollpanel kan du justera nästan alla aspekter av dina simmars liv i hela området, vilket innebär att du är en Sims 4-gud. Direkt från att ange sysselsättningsgraden för olika simåldrar kan du ta reda på vem som är gravid och avbryta barnet om det behövs. Dessutom kan du filtrera igenom inställningarna för spelaren som inte spelar för att säkerställa att simmarna lever sina bästa liv. Det är sant att många spelare av The Sims sannolikt kommer att känna till de primära fuskoderna utan att det är vanligt att skriva "moderlod" för en grupp simoleoner. Men det finns en mängd andra fusk tillgängliga, så du kan lära dig alla för att undvika att slösa bort tid medan du tittar på dem varje gång. Nästa gång kan du förbjuda alla spelare att bära de excentriska solglasögonen och köra ut alla äldre simmar från sina hem.Eftersom denna mod har potential att göra så många saker, kommer den vanligtvis i en serie moduler som gör att du enkelt kan mixa och matcha.

Emotionell tröghet

Utan tvekan representerar simmarna en känslomässig grupp, och deras humör förändras snabbare än den tid det tog att vända en switch. Det är de enkla aktiviteterna som att njuta av en god måltid i ett ordentligt inrett rum som kommer att fylla dem med glädje i några timmar, och känslan försvinner efter det. Så om du inte är nöjd med simmarnas sinnestillstånd kan du ladda ner Emotional Inertia eftersom det gör känslorna mer betydelsefulla och följaktliga. Känslorna kommer inte bara att vara längre, men de kommer att vara svåra att trampa, och så småningom kommer det att bli svårare att nå de högre rangerna i var och en. Du kan inte längre ha ett tätt grepp om dina simmar, oavsett om de är uppåt eller nere, vilket kan få dem att känna sig som riktiga människor.

Skapa en Sim-översyn

Detta är en otrolig mod som låter dig ändra belysning och bakgrunder och låta dig bli av med de irriterande specifikationerna, även om det fortfarande kan behöva lite finjustering. Denna mod gör det enkelt att se vad du har gjort. Även om alternativet Ljus har gröna och blåa höjdpunkter ändrar det också färgen på huden, håret, ögonen och kläderna. Det ger dig ett par belysningsalternativ, tar bort specifikationerna och låter dig enkelt ändra bakgrunden från standardfärgtoningen. Eftersom det finns i olika moduler kan du ladda ner så mycket eller så lite du vill.

Ha lite personlighet snälla!

Om du är trött på att dina simmar deltar i meningslösa konversationer med varandra, kan den här moden öka deras interaktioner. Det är en omfattande mod och introducerar flera förändringar, men en av de främsta funktionerna är att eliminera lediga chatter från konversationerna, vilket innebär att simmarna måste interagera med varandra i mer realistiska frågor istället för avslappnade samtal om viktiga frågor. Emellertid bestämmer modet hur konversationen förändras baserat på de nuvarande förhållandena mellan simmarna tillsammans med deras nuvarande humör och karaktärsdrag. Medan du kan luta dig tillbaka och titta på hur saker och ting går ut kan du behöva förbereda dig för fyrverkerier när de två simmarna inte går bra med varandra.

Höjdreglage

När du bestämmer vikten och muskelmassan på dina simmar är det lika enkelt som att flytta en skjutreglage eller skjuta kropparna runt i The Sims 4. Det är dock ganska konstigt att varje individ i denna värld har samma höjd. Med hjälp av Height Slider Sims 4 mod kan du åtgärda problemet och lägga till naturliga variationer i området.

Anpassade matinteraktioner

Om du vill lägga till kreativitet i det kulinariska området ger Custom Food Interactions dig en bra start. Även om det inte lägger till några nya recept eller ingredienser i spelet, lägger det till nya möjliga kopplingar mellan matlagningsutrustningen och menyramen som låter dig skapa ett kylskåp fyllt med specialmåltider från köket i de andra modderna.

Med installationen av denna mod kanske du vill gå mot den anpassade matsektionen och välja din meny. Du kommer att stöta på ett brett utbud av alternativ när du väljer måltider som biriyani, blåbärostkaka, kinesiska klimpar eller beignet. Du kan ta en valfri haklapp för att säkerställa att du inte blir överväldigad av menyalternativen och saliv på tangentbordet av misstag.

Teleportera vilken sim som helst

Om du vill få kraften att låta simmarna försvinna är det här modet du måste välja. Det måste ha hänt många gånger när en sim ligger på sängen efter en dag med hårt arbete, och Vlad the Vampire dyker upp plötsligt för att suga blodet och förstöra deras arbetsdag. Med Teleport Any Sim gör du det möjligt för spelarna att ta med en annan Sim till platsen och ännu viktigare att införa ett kommando som heter 'Just Go Away'. Med hjälp av denna mod kan du klicka på Simen och välja 'Just Go Away'. När Vlad dyker upp på scenen kan du välja det här alternativet och se honom lämna omedelbart.

SupeSpeed

Vet du att den ultimata hastighetsnivån aktiveras när dina simmar somnar eller är utanför huset? Det kan ibland utlösas, men hastigheten är fortfarande långsam. Med SupeSpeed-installationen kan du aktivera hastigheten när du trycker på 3-tangenten två gånger i snabb följd och säger adjö till bortkastad tid och långa dagar.

Köpbara dammar

Fiske är en av de viktigaste delarna av din sims liv, men det är dåligt att resa mycket bara för att hitta en fiskedamm. Att slösa mer tid att titta på skärmbelastningen när du bygger på sportfisket kan vara irriterande, så varför inte ha en damm i trädgården? Du kan nu lägga en vacker liten damm på din egen tomt och spara den tid det tar att resa för fiskexpeditionen.

Tvätta inte rätter där du poppar

Simarna gör ofta de mest dumma valen som att göra läxor på bänken ute istället för sina skrivbord, grilla hamburgare till frukost och ta soporna ur papperskorgen för att leka med det. Ett av de irriterande autonoma besluten från Sims är dock att tvätta disken i handfat. Även om det finns en bra diskbänk för att diska, kommer de oundvikligen att gå in i badrummet och bli generade över att hitta sin mamma pooping. Med denna mod kan du välja diskbänkar för att diska.

Bli en trollkarl

Om du saknar magin i de tidigare Sims-spelen kommer "Bli en trollkarl" att lägga till det övernaturliga elementet så att dina simmar kan skapa magiska trollformler för att suga sorg från sina vänner eller slå en fiende med en blixt. Beroende på valet måste du luta dig mot gott eller ont, vilket kan ändra vilken typ av trollformler du kastar. Det kommer att leva upp dig om du är uttråkad av det aktuella genomslaget.

Sann lycka

Lycka i The Sims 4 är Simens standardläge. Med modet installerat blir standardläget bra, och simmarna kan uppleva flera stunder av sann lycka när bra saker händer, till exempel den första kyssen och låta dem tjäna aspirationspoäng med den lycka de uppnår. Det ger systemet av känslor ett verkligt syfte i spelet. Tack detta mod för den verklighetstrogna gameplayen.

Nya personlighetsdrag

Många av moderna för The Sims 4 påverkar hur Sims interagerar med varandra. Det finns en lång lista med egenskaper som ändrar hur simmarna beter sig, och som är relativt lätta för modderna att skapa så att listan snabbt kan expanderas genom anpassat innehåll. Till exempel tillåter The Gamer Trait att simmarna kan ändra sina programmerings- och spelfärdigheter och funktionen Funktionella robotar med funktioner gör att du kan leka hybrid-sim-människan-maskin.

Om du vill prova flera egenskaper samtidigt, kan du lägga till mer än tre egenskaper på en gång. Allt du behöver göra är att snabbt skriva en fuskod och namnet på den egenskap du vill lägga till Simen.

Den eviga ungdoms- och odödliga köpbara egenskapen

Om du vill skjuta upp åldrandet eller döden av Simen kan du göra det i inställningarna enkelt, men det kommer att påverka varje enskild sim i din värld. Men om du vill göra det enligt dina preferenser måste du installera denna mod eftersom den lägger till två nya köpbara egenskaper i spelet. De är den eviga ungdomen som hindrar simmen från att dö i ålderdomen och odödlig, vilket förhindrar dem från alla slags död även om de fortsätter att åldras.

Bygg din egen husbåt

Är du trött på att bo på landet? Denna mod när den är installerad kommer att ta dig till vattnet och förvandla de dekorativa modellerna av båtar till kompletta husbåtar. Även om de är bra att titta på, kan det förekomma rymdkris. Så du måste vara lite kreativ när du väljer vilken typ av möbler du vill sätta i. Dessutom kan du också lägga till en skräddarsydd fiskeplats på sidan av ditt nya hem.

Monstervakter

Barnen i The Sims 4 kan uppleva mardrömmar ofta när de vaknar för att se ett monster under sängen. Moderna Monster Guards kommer dock att eliminera detta problem eftersom du kan köpa en plyschleksak för simmen och lägga dem för klockan så att monstret inte dyker upp igen.

Gå till skolan

I de tidigare spelen hade du möjlighet att följa dina barn till skolan för att veta hur de spenderar tid eller vad de gör i klassen. Medan du kan komma lite närmare barnen, gör Go to School mod att du faktiskt kan följa dina barn till skolan för att hjälpa dem att uppnå det bästa inom utbildning, lära av läraren NPC, för att ens besöka rådgivaren för att öka deras humör .

UI Cheats Extension

Om du vill göra fusken till en vanlig del av användargränssnittet måste du skriva en kod och få tusentals simoleoner genom att helt enkelt klicka på hushållets totala pengar längst ned till vänster. Du kan till exempel ändra hur mycket simmarna gillar varandra genom att högerklicka på förhållandefältet, vilket mycket liknar hur saker och ting fungerade i The Sims 3.

Gå på gymnasie

Om det inte räcker bara att gå i skolan, är denna mod tillgänglig med de senaste uppdateringarna och fyller klyftan för dem som spelade The Sims 2 och 3. Medan den ursprungliga moden är ganska gammal nu kan du prova alternativet 'University Karriär som lägger till en kaninhåls universitets karriärväg för Sims. Det gör att de kan välja ungefär tolv nya grader med var och en med åtta nivåer, med praktik och karriärboost mot slutet.

Sammanfattning

Fler omgångar av mods kan förväntas i framtiden som gör din upplevelse av att spela The Sims 4 mer innovativ i verklig mening. Den blomstrande moddinggemenskapen ökar takten i The Sims med underbara och konstiga tillägg till basspelet. Med nya föremål, varelseomvandlingar, karriärer, personlighetsdrag och många mindre mods är upplevelsen av att spela The Sims 4 närmare det verkliga livet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found