Guider

Hur fixar du 3D Touch fungerar inte på iPhone 6S Plus

IPhone 6s Plus är helt blank, vacker och kraftfull, och det är förmodligen en av de bästa smartphonesna du kan köpa idag. Även om Apple ger sitt bästa för att producera telefoner som fungerar felfritt, dyker det då och då upp ett problem, men det är normalt. Du kan prova alla smartphones som är tillgängliga, men du hittar inte en enda som fungerar utan problem. En av de frågor som vissa användare klagade på är 3D som inte fungerar ordentligt eller inte fungerar alls. Har du samma problem? Om ditt svar är ja, har vi samlat några lösningar för att visa dig hur du fixar 3D-touch som inte fungerar på iPhone 6s Plus. Försök med dem alla, men om du inte löser problemet, se till att kontakta Apple eller din operatör.

Du kan också läsa: Så här fixar du GPS som inte fungerar på iPhone 6S Plus

Sätt att fixa 3D-touch fungerar inte på iPhone 6s Plus

www.stuff.tv

Lösning nr 1: Se till att 3D-touch är aktiverat

Innan du behöver flytta till de lösningar som anges ovan, se till att 3D touch-funktionen är aktiverad. För att göra det, navigera till Inställningar, tryck på Allmänt, tryck på Tillgänglighet> 3D-tryck.

Lösning nr 2: Starta om din iPhone 6s Plus

För att starta om din enhet, tryck och håll ned sömn / väckningsknappen. När skjutreglaget visas på skärmen, dra det och stäng av telefonen. Håll ned sömn / väckningsknappen igen och slå på telefonen igen.

Lösning nr 3: Steg för att ta om du har 3D-beröringsproblem med en specifik app

I många fall uppstår problemet med 3D-touch bara när du använder en av de appar du har på din iPhone 6s Plus. Så det kan vara ett apprelaterat problem och det finns några saker du kan göra för att åtgärda det.

# Se till att appen är uppdaterad - som du vet bör alla appar du har på din enhet vara uppdaterade för att fungera felfritt. Det första du bör göra är att gå till App Store och se till att apparna är uppdaterade. När du har uppdaterat apparna, se om 3D-touch fungerar när du använder en viss applikation.

# Installera om appen - Om du uppdaterade appen, men problemet med 3D-touch fortfarande uppstår när du använder en specifik app, kan du ta bort den appen från din enhet och du kan installera den igen. Gå till startskärmen, hitta appens ikon, tryck på den och håll ned tills du ser ett X i ikonens hörn. Tryck på den för att ta bort appen. Gå till App Store, ladda ner och installera appen igen. Tänk på att förinstallerad app inte kan raderas.

Lösning nr 4: Återställ alla inställningar

Om de tidigare lösningarna inte löste problemet kan du återställa alla inställningar eftersom det fungerade för många iPhone 6 Plus-användare. Detta raderar inte dina filer eller dina inställningar. Gå till Inställningar> Allmänt> Återställ och tryck på alternativet "Återställ alla inställningar".

Lösning nr 5: Radera allt innehåll och alla inställningar

Ibland, när inget annat fungerar, kan du göra tricket genom att ge din enhet en ny start. Glöm inte att säkerhetskopiera dina data, för som namnet antyder raderas ditt innehåll och dina inställningar. Här är vad du behöver göra:

  • Navigera till Inställningar
  • Tryck på Allmänt
  • Tryck på Återställ
  • Klicka på Radera allt innehåll och alla inställningar

När detta är klart följer du stegen på skärmen och ställer in enheten som ny.

Bildkälla: www.pcmag.com

Du kan också läsa: Så här fixar du dataproblem för iPhone 6S Plus

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found