Guider

De bästa bästa apparna för iPhone 8 och iPhone 8 Plus

Har du nyligen köpt det senaste flaggskeppet från Apple, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus? Om så är fallet är det här definitivt en god nyhet - ställ först in telefonen helt och sedan installera de mest användbara och finaste apparna för att få ut det bästa av din enhet. Vi har skapat en lista över bästa appar för iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Läs igenom.

Se också: Topp bästa gratisappar för Mac OS X

10 bästa bästa appar för iPhone 8 och iPhone 8 Plus

Det är definitivt att vi alla först installerar Facebook, Facebook Messenger och Whatsapp för att hålla kontakten med våra nära och kära. Så börja först med det och följ sedan listan här.

Netflix

Denna underhållningsapp är måste-ha på din iPhone 8. Netflix låter dig titta på dina favoritfilmer och TV-program. Så var du än befinner dig, i restaurangen, parken eller på kontoret, kan den här appen vara din riktiga följeslagare hela tiden. Det sparar också din kontoinformation, visningshistorik etc. över enheten så att du kan börja titta på TV-program eller filmer där du slutade.

Ladda ner Netflix

Mynta

En mycket hjälpsam ekonomiapp för att rädda dig om du går tom för budget i slutet av varje månad. Med den här appen kan du skapa en budgetplan, påminna om räkningen och spåra dina utgiftsvanor. Om du behöver några tips om den väntande månaden eller besparingarna är den här appen alltid redo att hjälpa dig. Det finns också ett alternativ att ange alla kontouppgifter i din bank tillsammans med kreditkortsinformation och det kommer att utveckla en personlig budget åt dig.

Ladda ner Mint

Gboard

Detta är en perfekt app för iPhone 8 och iPhone 8 Plus, om du inte är nöjd med enhetens tangentbord. Gboard är ett perfekt val som kan göra det lättare att skriva. Det är ett funktionsrikt tangentbord med gesttyp, massor av GIF, emojis osv. Det finns också ett Google-sökfält direkt på tangentbordet så att du kan få svar på alla frågor och klistra in det direkt i konversationen. Så för att göra din konversation mer intressant är Gboard en måste-ha-app på din iPhone 8.

Ladda ner Gboard

Bitmoji

Om du fortsätter att chatta hela dagen och letar efter emojis för att göra saker roligare är Bitmoji ett perfekt val för dig. Den innehåller en massa klistermärken där du kan välja vad som helst för att skicka den till iMessages. Bortsett från dessa gör det att du kan anpassa tecknadens hår, ögonfärg, tillbehör, kläder etc. för att få det att se ut på ditt sätt. Det bästa är att den här appen kan kopplas till Snapchat så att emojis och klistermärken kan användas i Snapchat också.

Ladda ner Bitmoji

Signal

Vill du vara säker och säker hela tiden? I så fall är den här appen något för dig. Signal stöder textmeddelanden, röstsamtal, gruppmeddelanden etc. och ser till att alla dina chattar är krypterade och säkra. Du kan skicka mediebilagorna också genom detta. Med ett ord är detta en bra ersättning för Whatsapp, Snapchat eller liknande appar. Du hittar det i iTunes som rekommenderas av alla säkerhetsberörda personer.

Ladda ner Signal

Google Foton

Om du inte är nöjd med iCloud-fotobiblioteket är den här Google Photos-appen en måste-app för din iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Det kan ladda upp otaliga foton åt dig medan du också kan söka foton och dela dem med dina familjemedlemmar via Google Smart. Så det är alltid bra att behålla den här appen på din enhet för att njuta av fotosessionen.

Ladda ner Google Photos

MyFitnessPal

En av de bästa iPhone 8-appar som kan hjälpa dig att hålla dig i form. Detta är faktiskt en fitnessspårningsapp som är utformad för att hålla ett öga på dina dagliga aktiviteter. Det synkroniserar till exempel informationen om skalan, registrerar kaloriintaget, håller reda på din viktökning och förlorar etc. Det bästa med den här appen är att den låter dig komma i kontakt med andra vänner som kan uppmuntra dig under dina träningsaktiviteter .

Ladda ner MyFitnesspal

Snapsade

En fotoredigerare är ett måste på alla telefoner, eftersom det här är internetens era och vi delar hela tiden intressanta bilder då och då. Snapseed är en mycket användbar fotoredigerare som har ett intressant gestbaserat gränssnitt. Den har otaliga filter för att göra de tagna bilderna mycket förbättrade. Manipulering av bilderna är problemfri. Du behöver till exempel bara svepa bilderna horisontellt och deras intensitet kommer att ändras. På samma sätt, om du vill ändra lägen, svep bara vertikalt och det är det.

Ladda ner Snapseed

Morot Väder

Medan appbutiken är fylld med så många väderappar är den här Morot-väderappen bra att leta efter som låter dig anpassa allt efter dina önskemål. Du kommer att lära känna alla väderförhållanden i din stad och andra områden du vill ha. Weather Underground i Carrot Weather-appen integreras med de lokala väderstationerna och hjälper dig därmed att känna till lokal väderinformation.

Ladda ner Morot Weather

Arbetsflöde

Detta är en bra automatiseringsapp för iPhone som är utformad för att göra ditt jobb snabbare och problemfritt. Du måste dock konfigurera det först. Om du till exempel konfigurerar arbetsflödet kan den bifoga två bilder, ändra storlek på dem och slutligen spara i ett visst album. Så det automatiserar en serie åtgärder med bara ett enda tryck. Den här appen är verkligen hjälpsam som Apple äntligen har förvärvat. Den här appen finns i App Store.

Ladda ner arbetsflöde

Så det här är de 10 bästa bästa apparna för iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Skaffa dem på din nya iPhone och få ut det bästa av enheten. Det finns många andra appar tillgängliga i appbutiken som du kan behöva för att utföra dina uppgifter smidigt. De flesta appar som listas här är gratis, så få dem på din enhet utan att tänka två gånger.

Se även: Topp bästa Chromebook-appar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found