Guider

Hur du löser LG G4 Bluetooth-problem

Även om de flesta som köpte LG G4 är mycket nöjda med det, upplevde andra vissa problem. Det som är bra är att de flesta buggar som förekommer på LG G4 är lätta att fixa. Många användare klagar över Bluetooth-problem, och det är vad vi ska diskutera här. Fortsätt läsa och se guiden om hur du åtgärdar LG G4 Bluetooth-problem.

Innan vi fortsätter, se till att energisparläget är inaktiverat. För att göra det, gå till Inställningar> Batteri> Energisparläge.

Se även: Så här åtgärdar du problem med LG G4 Wi-Fi

Så här fixar du LG G4 Bluetooth-problem

msmobile.vn

Lösning nr 1: Växla Bluetooth

Oavsett hur galet du tycker att det låter kan det lösa problemet. Allt du behöver göra är att stänga av Bluetooth, vänta några sekunder och slå på den igen. Förhoppningsvis kommer det här att vara det enda du måste göra.

Lösning nr 2: Ta bort gamla profiler

En av anledningarna till att Bluetooth-problem kan uppstå är att användaren nådde gränsen för Bluetooth-profil. I det här fallet tar du bara bort gamla och oanvända profiler.

Lösning nr 3: Rensa Bluetooth-cache

Det är tillrådligt att rensa Bluetooth-cache då och då, speciellt när du har några problem. Gå till Bluetooth-inställningar och rensa cacheminnet.

Lösning nr 4: Starta om din LG G4

När du har problem med din smartphone, oavsett hur komplicerad problemet är, kan en enkel omstart lösa det. Testa.

Lösning nr 5: Fabriksåterställning

Om de tidigare lösningarna inte löste problemet kan du försöka återställa fabriksdata, men se först till att säkerhetskopiera dina filer. Navigera till Inställningar> Personligt> Säkerhetskopiera och återställ och markera rutorna bredvid Säkerhetskopiera mina data och automatisk återställning. När du är klar med det, klicka på Återställ fabriksdata och se till att Radera SD-kort är avaktiverat när du gör det. Tryck nu på Återställ telefon> Nästa, klicka på Ta bort alla> OK.

Bildkälla: digitaltrends.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found