Guider

5 sätt att fixa ficklampa på iPhone 5s

Att uppleva problemet med ficklampan på din iPhone 5s betyder inte nödvändigtvis att det är en hårdvaruproblem. I många situationer löste användarna problemet med några mycket enkla idéer, och i den här artikeln kommer vi att dela dessa idéer med dig. Längre ner kan du hitta 5 sätt att fixa ficklampa på iPhone 5s , och det nedtonade problemet, vilket är det vanliga, försvinner i princip på några minuter. Här är lösningarna.

Se även: 5 sätt att fixa frysta kameraprogram på iPhone 5s

5 sätt att fixa ficklampa på iPhone 5s

Källa: youtube.com

Lösning nr 1: Ta flera bilder

Många användare löste problemet med ficklampan på det enklaste sättet, så du bör också prova det. Ta flera bilder med blixten på. Vi hoppas att det kommer att fungera.

Lösning nr 2: Stör ej

Ibland låter vissa lösningar galna, men när det gäller din telefon är du villig att prova vad som helst. Detta är väldigt enkelt och ofta en mycket effektiv lösning. Gå till Inställningar, tryck på Stör ej och aktivera alternativet Manuellt genom att flytta omkopplaren bredvid den. Vänta några sekunder och stäng av den.

support.apple.com

Lösning nr 3: Starta om din iPhone 5s

Håll ned sömn / väckningsknappen och dra skjutreglaget när det visas. När telefonen är avstängd gör du detsamma - tryck och håll ned viloläge / väckningsknappen för att slå på den.

komputer-info.com

Lösning nr 4: Uppdatera iOS

Som vi nämnde i början av artikeln är problemet inte alltid relaterat till maskinvara, ofta är det bara en programvara. Om det finns en ny iOS-version tillgänglig, hämta den.

  • Anslut din iPhone 5s till en strömkälla
  • Anslut till ett Wi-Fi-nätverk
  • Gå till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering
  • Tryck på Ladda ner och installera

www.extremetech.com

Lösning nr 5: Återställ alla inställningar

Du har förmodligen gjort det många gånger tidigare. Gå till Inställningar, tryck på Allmänt> Återställ och välj Återställ alla inställningar. Detta raderar inte någon av dina data eller appar, det återställer inställningarna till fabriksinställningarna.

www.everythingicafe.com

Med dessa 5 sätt att fixa ficklampa på iPhone 5s löste många människor problemet. Om inget verkar fungera bör du besöka någon av Apple-butikerna för att få ytterligare hjälp om problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found