Guider

Hur fixar jag Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem

Står du inför Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem? Batterilivslängden för denna smarta telefon har blivit ett stort problem för Galaxy alfa-användare eftersom de flesta av dem klagar över att batteriet inte håller länge, det tappar väldigt snabbt, vilket inte förväntas alls.

Om du är en av dem som har stört med Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem, här är några användbara tips för dig som du kan förlänga batteriets livslängd på din telefon.

Du kan också läsa vårt inlägg om tips för att öka batteritiden på Android-enheten.

Galaxy Alpha Snabbt batteridräneringsproblem

Detta foto är hämtat från Android Authority.

Se också - Så här fixar du Galaxy S4-buggar sedan 4.4.2-uppgradering

Åtgärder för att åtgärda problem med Galaxy Alpha Fast Battery Drain

> Om du inte använder funktioner som Bluetooth, GPS, wifi eller 3G på din telefon, byt till endast GSM-läge. Det stänger automatiskt av dessa funktioner men de grundläggande funktionerna fortsätter att fungera och därmed förlänger batteriets livslängd.

> Stäng av wifi när du inte använder den. För att avaktivera det här alternativet drar du ner meddelandefältet och stänger av alternativet. Mottagning av signaler från en extern källspänning, batteriet och batteriets livslängd minskas.

> När du inte använder kameraappen stänger du den här appen, den sparar enormt kraft.

> Ställ inte in någon levande bakgrund eftersom skärmens rörelse kommer att bränna mer batterikraft som i kameraprogrammet.

> Korrekt underhåll av batteriet är viktigt. Sätt telefonen i laddning när batteriet sjunker till 10%, undvik laddning via USB, använd alltid originalladdaren och håll telefonen borta från extrem temperatur.

> Kontrollera om telefonsystemet är uppdaterat genom att gå till Inställningar> Enhet> Installera systemuppdateringar> Kontrollera nu.

> Kalibrera slutligen telefonens batteri. För att göra det tömmer du telefonbatteriet tills det vägrar att sätta på. Ta ut batteriet, vänta i 5-7 sekunder och sätt i batteriet. Sätt nu telefonen i laddning när telefonen är avstängd. När telefonen laddas 100% tar du av laddaren och laddar telefonen igen för att få 100%. Slå nu på telefonen.

Dessa steg ska lösa Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem och förlänger batteriets livslängd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found