Guider

9,7-tums Apple iPad 6th Gen 2018 (A1954) Real Life-bilder läckt ut från NCC

Apple iPad 6th Gen, som identifieras av modellnumret A1954, blev officiellt under ett exklusivt Apple-evenemang som hölls i mars. Verkliga bilder av produkten har läckt ut online via den taiwanesiska certifieringssajten, NCC, och det är första gången den upptäcks ur den slutna cirkeln av människor som deltog i evenemanget.

Till skillnad från andra stora teknologihändelser upprätthåller Apple en nischcirkel av presspersoner och teknikentusiaster som får se sina produkter på dag ett. Den nya iPad har samma 9,7-tumsskärm som ursprungligen förutsågs av Steve Jobs och har identiskt utseende som iPad 5: e generationens modell.

Den stora skillnaden är att den senaste versionen av surfplattan har en ny, kraftfullare processor och nu stöder Apple Pencil. Tanken är att göra surfplattan mer tillgänglig och användas av skolelever och högskolebesökare som kan få massor av saker gjort på den än att använda en bärbar dator. Den intuitiva penna, pekskärmsgränssnittet i kombination med fantastiska iOS-appar, borde vara ett utmärkt sätt för unga barn att lära sig sina ämnen.

iPad 2018 6: e generationens design och specifikationer

Den nya Apple iPad är främst inriktad på utbildningssektorn och kommer med en rabatterad prissättning på $ 299 för lärare trots att den har samma specifikationer som konsumentmodellen. Enheten har en 9,7-tums skärm med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Under den förstklassiga metallkonstruktionen använder den det senaste A10 Fusion-chipet och har en bakre kamera på 8 megapixlar. Kameran stöder en rad funktioner inklusive ansiktsavkänning, automatisk bildstabilisering och många fler för att fånga de fantastiska ögonblicken.

Det lovar 10 timmars batteritid, har hemknappen, till skillnad från iPhone X som använder Face ID för att låsa upp och stöder Apple Pencil. Den nya iPad 6: e generationen körs på iOS 11 ur lådan och kostar $ 329, men den inkluderar inte pennan som kostar $ 99 och bör köpas individuellt.

En kraftfull A10-fusionschip

Den bästa anledningen till att vi kunde hitta att uppgradera till den nyaste iPad eller köpa en är det nya kraftfulla A10 Fusion-chip som används i den. Processorn gör allt bättre genom att ge en smidig smidig iOS 11-upplevelse och till och med kan du bekvämt redigera 4K-videor på surfplattan. Apples App Store fylls långsamt av mer augmented reality-appar och en sådan processor är nödvändig för att få den att fungera sömlöst.

Medan de uttryckligen har sagt att enheten är gjord för multitasking är det bara en anledning att uppgradera för att kunna öppna många appar samtidigt, vilket är viktigt i utbildningssektorn. Tablettens stora skärmstorlek gör det möjligt att ta emot FaceTime-samtal, miniräknare, ett spel eller någon annan app med hjälp av den tillgängliga skärmens fastigheter.

Är Apple Pencil värt $ 99?

Ur köparens perspektiv kan det låta väldigt dyrt att spendera $ 99 för ett tillbehör och det är det! Apple Pencil kan användas i ett brett spektrum av applikationer och den övergripande prissättningen för iPad har fallit mycket, nära $ 300-märket vilket gör det billigare än någonsin.

Med pennan bör en konstnär kunna skapa livliknande bilder och eleverna kan rita sina biologiteckningar. De kan till och med lägga till anteckningar från internet, använda illustrationer som finns online för att ytterligare förbättra sitt arbete. Affärsmän skulle tycka att det är extremt bekvämt att ta anteckningar och samma sak gäller också studenter som kan använda 9,7-tums iPad mer som en högskolebok än en bärbar dator eller surfplatta. Det låter dig också skapa märken eller rita frågor i ett e-postmeddelande innan du skickar dem.

De praktiska tillämpningarna är många och det kan sätta dig tillbaka med $ 430 för att äga hela paketet, men investeringen bör vara år, enligt Apple och några tidiga recensioner. Apple Pencil kommer att hålla i 12 timmar på en enda laddning men designen är lite riskabel när du måste ansluta den till surfplattan för att ladda den. Du bör vara försiktig så att den inte går sönder när den är ansluten till iPad.

Bilder läckt ut på NCC

De verkliga bilderna från den nya 6: e generationens iPad 2018-modell har inkluderats här så att du kan kolla in dem och se hur produkten ser ut i verkligheten. Dessa bilder dök upp på Taiwans officiella certifieringssida, NCC. Recensionerna tyder på att den billigare modellen bör göra iPads mer tillgängliga för massorna och även nå dem i utvecklingsländer. Stödet för Pencil och bättre processor gör det till en perfekt surfplatta att äga 2018, säger de flesta tekniska granskare.

Allt som användarna älskade med Apple iPad 5: e generationen har implementerats på 6: e generationens 9,7-tums iPad men på ett mycket bättre sätt. Den nya surfplattan stöder Pencil som tidigare bara kunde användas med Pro-modellerna och dyrare iPads. Den levereras också med en nyare processor, iOS11 och tillförlitlig batteritid så att du förmodligen kan använda den i en skola eller college hela dagen utan att ta slut på batteriet. Eftersom Apple-produkter alltid har varit intuitiva borde det inte vara så svårt att övertyga människor att köpa, särskilt när tillverkaren är villig att sänka priset.

Apple har bekräftat att 9,7-tums iPad 2018 kommer att lanseras i större länder i en sekventiell ordning och prissättningen kommer nästan att matcha USA: s prislapp på $ 329 i konvertering. Det är nu uppenbart att iPad kommer att komma i hyllorna i Taiwan.

I andra rykten hävdas att Apple har planerat att lansera tre olika versioner av iPhone X och en av dem kommer att ha en LCD-skärm och kommer att vara billigare än $ 999-versionen av iPhone X som finns tillgänglig på marknaden nu. Vi måste vänta på att mer information kommer fram senare i år!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found