Guider

YouTube-fel 400 - Hur man fixar det

YouTube är den översta sökmotorn för videor, låtar, filmtrailers och mycket mer. Drivs av Google är det det bästa stället att titta på videor online. På senare tid har YouTube till och med lanserat en egen musikapplikation. Men då och då kan du möta flera utmaningar när du använder YouTube och YouTube är fel 400 en av de vanligaste. Fel 400 är inget annat än ett dåligt förfrågningsproblem. Det finns ingen specifik anledning till att problemet uppträder. Här är några av lösningarna på ditt problem.

Se även: Hur man konverterar YouTube-videor till WAV

Logga in och logga ut från YouTube

Den mest grundläggande lösningen är att logga ut från YouTube och logga in igen. Det tar bara några sekunder och detta löser i allmänhet ditt problem. Oroa dig inte om det inte löser problemet. Det finns också flera andra effektiva alternativ som du kan läsa i följande stycken.

Rengör kakorna för YouTube-appen eller fönstret

Ibland blir det svårt att hantera alla cookies, historik och cachefiler. Så det rekommenderas att du rensar din YouTube-historik och återställer ditt konto. Detta är en mycket enkel process plus sparade videor och spellistor förblir orörda. Därför förlorar du inte någon annan typ av data än att titta på historia. Gå till YouTube och klicka på alternativet Historik till vänster på skärmen. Välj sedan alternativet för att rensa tittarhistoriken.

Du kan också rensa sökhistoriken. Om du använder mobilappen kan du logga ut en gång och sedan logga in igen för att ta bort det här felet. Detta är den andra och grundläggande lösningen för detta fel. Om problemet inte löses genom att använda den här lösningen väljer du nästa.

Rengör din webbläsare

Du kan rensa hela din webbhistorik, kakor och tillfälliga filer. Det kan ta några minuter av din tid och du kan behöva förlora data från andra plattformar. Det är därför vi rekommenderar lösning en, men om problemet kvarstår även efter det, rekommenderar vi att du väljer den här. Här är några steg för Google Chrome-användare. Du kan gå till webbläsarinställningar och gå till rensa historik från början av tiden. Webbläsaren ber dig att kryssa för alternativ för godkännande. Välj allt inklusive kakor, cachefiler, historik, lösenord och automatisk fyllningsdata. Sedan kan du logga in på YouTube-kontot igen.

Inkognitoläge i Chrome

Inkognitoläge löser alla webbläsarrelaterade problem och spelar upp video åt dig. Du kan växla tillbaka till normalt läge när du vill. Om du upptäcker att videon spelas upp i inkognitoläge och inte i normalt läge kan du göra följande steg. Gå till webbläsarinställningar, sedan till avancerade inställningar och välj slutligen återställningsalternativet. Återställning tar bort alla närvarande fel och alla dina videoklipp börjar spelas. Incognito-läge är mer användbart för personer som är tunga internetanvändare och inte kan radera sin historik eller återställa till fabriksinställningarna. Denna lösning är tillämplig på YouTubes mobilapplikation, surfplattor, bärbara datorer eller PC-webbläsare.

Titta på videor med video-ID

Du kan använda video-ID istället för en länk. Det finns en kombination av siffror och bokstäver i slutet av varje YouTube-videolänk. Denna alfanumeriska kombination är video-ID vilket är en unik kod för varje video på plattformen. Du kan söka i videon i YouTube-sökalternativet och oftast kommer fel 400 inte att finnas där.

Avinstallera och installera om webbläsaren

Om inget av ovanstående alternativ fungerar för dig är här den ultimata lösningen. Det sista alternativet är att avinstallera din webbläsare och installera om den igen. Ibland skadar externa program på din webbläsarfiler. Om du installerar om utan tvekan tar du bort alla irriterande fel en gång för alla.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found