Guider

Bästa VR-appar för iPhone

Tekniken växer så snabbt att det knappast finns något i världen som är omöjligt. Och virtuell verklighet är naturligtvis en fantastisk innovation som låter oss njuta av realtidsupplevelsen av vissa saker. Tja, ett virtual reality-headset behövs för detta som är relativt dyrt och många av oss har inte råd med det. Om du har en iPhone kan du ha VR-upplevelse, men ändå behöver du ett VR-headset men det kan vara billigare. Så för att njuta av VR-innehållet på din iPhone behöver du bara en iPhone som kör iOS 10, ett billigare VR-headset och naturligtvis VR-apparna.

Medan billiga VR-headset är tillgängliga på Amazon, finns VR-appar för iPhone tillgängliga i App Store. I den här artikeln har vi listat de 10 bästa VR-apparna för iPhone.

Se även: Hur man ställer in hemdelning på iPhone och iPad

10 bästa VR-appar för iPhone

Youtube

YouTube är förmodligen den bästa och mest använda VR-appen som inte kräver att du laddar ner igen eftersom den redan finns i nästan allas enhet. Det bästa är att den här appen är helt gratis. Tack vare införandet av 360-graders videor kan du nu njuta av virtual reality-upplevelsen. Vad måste du göra är att skriva 360 graders videor på YouTube på din iPhone, trycka på VR-ikonen och sedan bära VR-headsetet för att sjunka ner i glädjens värld.

Ladda ner YouTube för iPhone

Incell VR

En annan fantastisk VR-app för iPhone att nämna i listan. Detta är utan tvekan en av de bästa VR-apparna för iPhone som är helt gratis. Så igen, detta kräver inte att du spenderar en enda krona. Detta är faktiskt ett tävlingsspel inuti människokroppen. Du spelar inuti människokroppen, upplevelsen är riktigt cool. Spelet handlar om att skydda människan på mobilnivå. Användarna måste samla föremålet i spelet. De vackra färgerna och storleken är riktigt trevliga.

Ladda ner Incell VR för iPhone

Google Gatuvy

Älskar du att resa runt i världen? Tja, få den här Google Street View-appen på din iPhone så är du klar att gå. Denna Street View-app erbjuder en upplevelse i realtid genom att ta dig till olika platser runt om i världen. Oavsett om du vill se Eiffeltornet eller annars handlar det om en kinesisk mur, Google Street View kommer att erbjuda en fantastisk upplevelse. Även den här appen kan användas för att skapa dina egna 360-gradersfoton så att du kan lägga till dem i samlingen.

Ladda ner Google Street View för iPhone

 Discovery VR

Discovery är en av favoritkanalerna eftersom den berättar för oss många saker som vi verkligen inte känner till. Så vad sägs om att få den upplevelsen på riktigt? Discovery VR-appen är perfekt för det. Denna app för iPhone finns i App Store där du kan njuta av nästan allt från natur, kortfilm, dokumentär etc. Och en annan bra sak med den här appen är att den är tillgänglig gratis.

Ladda ner Discovery VR för iPhone

Jaunt VR

Jaunt VR-appen är en måste-ha-app som inte bara är begränsad till en typ utan den har massor av 360-graders videor på olika nischer. Oavsett om det är musik, kortfilmer, dokumentär, film, resor eller sport, är Jaunt VR ett utmärkt val för allt. Du kan resa i olika städer i världen genom denna app medan filmer, TV-program och videor kan avnjutas mycket för att spendera lite fritid.

Ladda ner Jaunt VR för iPhone

Zombie Shooter VR

Detta är ett roligt baserat VR-spel som verkligen är fascinerande. Zombie shooter VR var en betald app tidigare men nyligen har detta gjorts helt gratis för att överleva i tävlingen. Så sträck dina händer mot appen. Detta spel handlar om en resa i en tunnelbana medan du bekämpar massan av zombier. Inget speciellt ska göras, titta bara på zombies och din pistol aktiveras automatiskt.

Ladda ner Zombie Shooter VR för iPhone

End Space VR

Är du förtjust i det Sci-fi-spelet? Då kommer den här appen att vara bäst för dig. End Space VR låter dig utforska rymden på bästa sätt genom att erbjuda dig en fantastisk upplevelse. Utforska rymden med rymdfarkoster samtidigt som du frigör fiendens rymdkämpe. Den innehåller utmärkt 3D-uppslukande ljud och toppgrafik som gör VR-upplevelsen riktigt rolig.

Ladda ner End Space VR för iPhone

Inom

Ytterligare en gratis och en av de bästa VR-apparna för iPhone som du kan få gratis i App Store. Det erbjuder en fantastisk upplevelse som verkligen njuter av och något mer än de avancerade 360-graders videorna. Den här appen var tidigare känd som Vrse men har döpts om inom. Den har massor av VR-innehåll från musik, videor till journalistikrapporter. Det här är en fantastisk app. Så ta det på din telefon och utforska VR-verkligheten.

Ladda ner Within för iPhone

Berg-och dalbana VR

Har du någonsin upplevt det roliga med berg-och dalbana? Om inte, är det dags att få den verkliga upplevelsen. Roller Coaster-appen finns gratis i App Store. Appen tar dig till de exotiska platserna på en ö där du kommer att kunna njuta av naturens fantastiska skönhet.

Ladda ner Roller Coaster VR för iPhone

Haunted Rooms: Escape

Ytterligare ett gratis spel att nämna i listan. Om du älskar att titta på skräckfilmer eller videor är den här appen något för dig. Haunted Rooms: fly handlar om ett spökhus. Det har många rum och du måste fly därifrån genom att lösa mysteriet och interagera med föremål. Det kräver lite hjärnkraft för att lösa gåtorna.

Ladda ner Haunted Rooms: Escape för iPhone

Så det här är de 10 bästa VR-apparna för iPhone. Alla är tillgängliga gratis, bara hämta dem från App Store, det är det. Apparna är olika och de låter dig uppleva olika typer av saker.

Se även: Hur man hanterar mobildata på iPhone

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found