Guider

Bästa gratisappar för Android

Är du i ett fitnessregime? Bland alla tillgängliga metoder för att hålla sig i form är löpning något som många älskar. Människor över hela världen betonar vikten av att springa för att förbli på toppen av sin hälsa. För bara några år tillbaka fanns det flera kringutrustning att titta upp för att analysera hastighet, hjärtslag, distans och mer. Men nu med smarttelefontekniken har allt kommit till en mobiltelefon.

Du kan njuta av din löpning genom att hålla koll på de viktiga parametrarna via din smartphone. Från att få din löppoäng till att göra det till en rolig löpresa för dig själv, det finns flera gratisappar för Android som hjälper dig med detsamma. Här har vi sammanställt en lista över de bästa gratiskörningsapparna för Android.

Läs också - Topp bästa Android-appar för att ladda ner MP3-musik gratis

Lista över bästa gratisappar för Android

RunKeeper

Detta är en av de mest kända appar som körs för din Android-smartphone. Den har en massa spännande funktioner som hjälper din löpande regim. Med den här avancerade app kan du hitta enkel GPS-spårning, kaloriproduktion, aktivitetshistorik, hastighet och distansövervakning. Denna gratis Android-app kan användas för att bara springa eller till och med i andra aktiva sporter som simning, cykling, vandring, skidåkning och mycket mer.

När din aktivitet är klar synkroniseras all relevant information som är kopplad till din körning automatiskt till ditt personliga konto på Runkeeper.com. Detta håller koll på din viktiga hälsostatistik.

Ladda ner RunKeeper

 

Endomondo

Detta är en annan populär körapplikation som har över 10 miljoner nedladdningar på grund av dess höga funktionalitet och användarvänlighet. Den här löpande appen erbjuder en mängd intressanta funktioner för de aktiva löparna. Det hjälper till att hålla reda på din dagliga kondition genom att mäta hastighet, distans, varaktighet och uppskattad kaloriförbränning.

Utöver detta kan du också använda den här appen för att hålla en separat logg, ställa in dagliga löpande mål och kontrollera framstegen för din löpstatistik. Dessutom har appen en ljudåterkoppling som håller dig motiverad att springa mer och hålla dig i form. Appens övergripande design är mycket användarvänlig vilket gör den till ett perfekt alternativ för både nybörjare och experter. Det erbjuder också stöd för smarta bärbara enheter som MyFitnessPal och mer.

Ladda ner Endomondo

Karta My Run

Denna kostnadsfria app för Android hjälper dig att fokusera på din körning på ett dedikerat sätt. Det möjliggör spårning och planering av löpande rutter med hjälp av dess GPS-aktiverade funktioner. Utöver detta finns det fler funktioner som gör den här appen unik. Det finns till exempel en växelspårare som används för att hålla reda på tillbehör och faktorer relaterade till löpning som dina löparskor så att du är medveten om när det är dags att byta ut de gamla.

Appen kommer också med några extra fitnessfunktioner samt näringsdata. Även om appen är tillgänglig för gratis nedladdning kan du också gå till MVP (proversion av appen). Här kan du få ytterligare funktioner som live spårning, hjärtfrekvensanalys och träningsplaner.

Ladda ner Map My Run

Runtastic

Med en övergripande 4,5-stjärnklassificering i Google Play Store anses denna app vara en av de bästa gratisapparna för Android. Förutom sina höga betyg har appen också flera användbara funktioner för sina användare. Det finns unika funktioner som stöd för Android Wear (en smart bärbar), GPS-kartor, stöd för olika Bluetooth-träningsenheter, avancerad statistik om den allmänna hälsan och konditionen och till och med konditionsspårning.

Appen har också en live-jubelfunktion som gör att dina vänner och stängda kan heja på dig när du håller på med din löpstatistik. Detta hjälper dig att hålla dig motiverad att springa mer och hålla dig frisk. Även om det är den bästa appen som används av proffs och experter. Funktionerna i den här appen är dock användarvänliga för att de ska kunna användas av en nybörjare.

Ladda ner Runtastic

miCoach av Adidas

Detta är en annan känd fitness-app för din Android-enhet. miCoach av Adidas hjälper dig att hålla din löpning och träning frisk och livlig varje gång du gör det. Denna app erbjuder också en anpassad plan om du planerar att springa ett maraton och förbereder din kropp för detsamma. Vid gratis registrering kan användarna välja mellan alternativen för anpassad styrka, flexibilitet och / eller kardioprogram. Utöver detta använder den högteknologiska miCoach-appen en röstcoachfunktion i realtid som kan anslutas till dina öron medan du kör. Detta fungerar som en live-coach för att hålla dig motiverad under körningen.

Du kan även få reda på din kondition och lyssna på tränarfeedbacken efter varje körning. Det bästa är att appen erbjuder gratis manliga och kvinnliga tränaröster tillsammans med de av de ledande idrottarna som Reggie Bush och Derrick Rose.

Ladda ner miCoach från Adidas

Google Fit

Om du inte litar på något annat varumärke när det gäller effektiva appar för din Android-enhet är den här kostnadsfria appen från Google det perfekta valet för dig. Detta är den bästa träningsappen från Google som erbjuder support för alla Android-enheter. Den här appen erbjuder också en av de mest stabila upplevelserna med Android Wear för att påskynda ditt fitnessregime.

Flera senaste uppdateringar av den här appen har gjort det mer lönsamt att ladda ner som en effektiv app för dig. Genom den här appen kan du stöta på funktioner som diagram för att spåra din kondition, en individuell stegräknare samt en separat kaloriräknare för att avslöja ett antal förbrända kalorier. Appen är extremt enkel att använda och är tillgänglig gratis utan köp i appen också.

Ladda ner Google Fit

Strava

En annan kostnadsfri app i serien för att höja din träningsrutin. Strava erbjuder en uppsättning grundläggande konditionsfunktioner som GPS-spårning, konditionsplaner, aktivitetsspårning, konditionsplanering och till och med stöd till smarta bärbara enheter. Förutom dessa funktioner får användarna också några roliga funktioner som social delning av deras träningsstatistik, tävling genom leaderboards, bilddelning och mer.

Appen erbjuder support för flera Bluetooth-stödda träningsenheter och tillbehör. När du använder webbversionen av den här appen får du ytterligare spännande funktioner.

Ladda ner Strava

Personlig löptränare

Om du startar ditt löpande program som nybörjare eller om du är en expert på detta kommer det stora utbudet av funktioner och program från Personal Running Trainer att hjälpa dig att forma dig snabbt och effektivt. Med den här appen behöver du bara välja ditt körsträcka som 1 mil, 10 km, halvmaraton eller till och med helmaraton. Appen ger professionella coachningsinstruktioner som uttrycks speciellt över den musik du skulle spela medan du kör.

Instruktionerna för expertcoaching ger dig strategiska råd om när du ska springa, när du ska ändra din takt och även om när du ska vila. Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av att köra ett maraton själv kan du prova det med den här avancerade appen som din coachinginstruktör.

Ladda ner Personal Running Trainer

Nike + löpning

Detta är en annan känd gratislöpande app för din Android-enhet. Det finns flera standardfunktioner i denna app som att spåra konditionen och väsentliga element för att hålla dig motiverad under hela din körning. Det finns flera informativa program, rutiner och till och med träningsvideor som hjälper dig ordentligt. Gränssnittet för den här appen är enkelt. Den övergripande appen har dock mycket användarvänliga faktorer som hjälper både nybörjare och expertlöpare. Appen har också en konkurrensutsatt aspekt för att utmana dina vänner och nära vänner för en rolig löpning.

Ladda ner Nike + Running

Om du har en sak att springa, lägg till lite krydda och roligt med det genom att använda dessa bästa gratislöpande appar för Android. Låt dessa löpande appar guida dig som professionell coach genom din löpning. Att springa kan vara mycket roligare och mer professionellt med dessa högteknologiska appar på din Android-enhet. Låt dessa gratisappar hjälpa dig att springa på rätt sätt!

Läs också - Hur man flyttar appar till ett SD-kort på Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found