Guider

Bästa gratis bakgrundsappar för Android

Din Android-smarttelefons bakgrund kan säga mycket om dig. Det kan också definiera ditt humör dagligen. Att hitta den perfekta fantastiska tapeten för din Android-bakgrund är ingen raketvetenskap. Det finns en myriad av några av de mest intuitiva och användarengagerande gratis tapetapparna för Android som du kan använda. Om du vill bli överraskad med några av de mest attraktiva bakgrundsbilderna på din Android-bakgrund varje dag, så är här några toppförslag på de bästa gratis tapetapparna för Android.

Läs också: Hur man uppdaterar alla Android-appar samtidigt

Lista över bästa gratis bakgrundsappar för Android

Bakgrund

Det bästa med denna app är dess enkelhet och enorma kreativitet. Denna gratis tapetapp har en mängd kreativa mönster med en modern touch. Alla mönster i den här appen är 100% originella eftersom de har skapats av Backdrops-teamet. Du behöver bara ladda ner appen och sedan logga in med ditt Google-konto. Nu kan du få tillgång till ett berg av spännande bakgrundsbilder som ska användas på Android-enheten.

Den enda varningen är att den här appen levereras med en proversion för att erbjuda några av de exklusiva bakgrundsbilderna. Det kan också kräva att du betalar för högkvalitativt högkvalitativt tapet. Men om du har ett hjärta på en viss tapet, är det även värt det.

Ladda ner appen Bakgrund

Cool bakgrundsbilder HD

Detta är en annan upplaga till de bästa gratis tapetapparna för Android. Denna gratis tapetapp sticker ut från resten i sin nisch på grund av sin stora samling högkvalitativa tapeter och enkel navigering. Du får ett stort utbud av super roliga tapeter att välja mellan med den här appen. För närvarande har appen mer än 100 000 samlingar av fantastiska tapeter i sitt förråd med mer till varje dag.

Med den här appen blir det också mycket funktionellt att navigera genom tapeterna. Du kan bläddra igenom bilderna med mycket lätthet och därmed underlättar det perfekta valet. Den här appen har fått fart under den senaste tiden och har fått ett imponerande 4,8-stjärnigt betyg av 5 i Google Play Store. Du kan också förvänta dig det fantastiska stödet för Android Wear med den här appen. Det är helt gratis utan köp i appen.

Ladda ner Cool Wallpapers HD-app

Muzei Live Wallpaper

Den här appen får sitt namn från en rysk term som antyder "museum". Som namnet antyder är denna gratis tapetapp ett "museum" för några av de bästa och mest attraktiva levande bakgrundsbilderna för Android-enheten. Muzeis levande tapetapp uppdateras regelbundet för att ge en rik samling av klassiska konstverk till sina användare. Det bästa med att använda denna live tapetapp är att du helt enkelt kan låta den spela på din enhet. Om du inte ändrar inställningarna, kommer Muzei live tapet-appen att fortsätta att visa en samling av de berömda konstverk på Android-enheten varje dag.

Om du inte vill se visningen av konstverk kan du också välja dina favoritfoton från ditt eget galleri för att köras som live tapet på din enhet. Att gå ett steg längre för att berika användarupplevelsen skapar denna app en speciell bokeh (suddig) effekt på bakgrundsbilden så att ikonerna och startskärmen förblir mitten av scenen. Appen kommer också med stöd för Android Wear och Dashclock.

Ladda ner Muzei Live Wallpaper-appen

Bakgrunder HD

Denna app har funnits i branschen länge och är därför fortfarande favorit bland majoriteten av Android-användare. Om du letar efter HD-bakgrundsbilder av hög kvalitet på Android-smarttelefonen eller surfplattorna är den här appen den perfekta för dig. Bakgrunder HD tapet app har massor av attraktiva tapet alternativ för sina Android-användare.

Med de senaste uppdateringarna har designen av tapeterna också moderniserats tillsammans med introduktionen av några supercoola 3D-mönster för att fånga ditt öga. Om du inte är villig att investera i den högsta bildkvaliteten, erbjuder appen valet av flera upplösningar att välja mellan.

Ladda ner bakgrunder HD-appen

Tapet

Detta är ett nytt erbjudande i listan över gratis tapetappar för Android. Den har blivit populär ganska snabbt på senare tid. Till skillnad från andra tapetappar ger den här appen ingen bakgrund för din Android-bakgrundsbild. Å andra sidan genererar den en personlig bakgrundsbild för dig. När du öppnar den här appen finns det massor av färger och mönster som du kan göra önskat val från. När du väljer samma skapar den här appen en anpassad bakgrundsbild för dig.

Utöver detta skapar Tapet tapet app också attraktiva bakgrundsbilder på grundval av skärmupplösningen på din Android-enhet. Detta säkerställer högsta kvalitet på bakgrunden som visas på enhetens skärm. Appen är gratis med vissa köp i appen för förbättrad användarupplevelse.

Ladda ner Tapet-appen

Wonderwall

Detta kan vara ett inte så känt namn i listan över gratis tapetappar för Android. Men på grund av dess enkla gränssnitt och fantastiska tapeterbjudanden blir det den nya favoriten hos många Android-användare. Även om den här appen kanske inte kan skryta med en extraordinär samling av olika bakgrundsbilder, har den dock några av de bästa mönster som handplockas av utvecklarna. De flesta av de svårfångade designerna består av abstrakta skapelser och hisnande fotografier.

Alla bilder i form av gratis bakgrundsbilder i den här appen har hög upplösning och passar bra på skärmen på alla Android-enheter. Några av de extra funktionerna som erbjuds av den här gratisappen inkluderar att skicka in en egen fotografering som ska visas i appen, automatisk inställning av bakgrundsbilder på enheten och så mer. Den kommer att användas utan onödig reklam.

Ladda ner Wonderwall-appen

Zedge

Detta är en fantastisk gratis Android-app. Förutom att erbjuda fantastiska bakgrundsbilder för din Android-smartphone och flik gratis, erbjuder den också aviseringstoner, ringsignaler och alarmtoner. När det gäller tapetkollektionen är den enorm med några av de mest ovanliga, men ändå knäppa bilderna som inte hittades någon annanstans. Du kan söka efter önskade bakgrundsbilder enligt olika kategorier. Det finns också några av de bästa tapetdesignerna på appens startskärm.

Den gratis Android-tapetappen Zedge föredras av miljontals användare över hela världen. HD-bakgrundsbilderna optimeras enligt din Android-enhetens startskärm.

Ladda ner Zedge-appen

Bakgrundsbilder från Google

Om du inte litar på något annat gratis tapetmärke för Android-enheten är Wallpaper av Google något du kan lita på hela ditt. Detta är en av de enklaste och därmed de bästa gratis tapetapparna för Android på marknaden från och med nu. Även om den här appen kan skryta med en mindre samling av gratis bakgrundsbilder, är alla av hög kvalitet.

Om du vill få fler bakgrundsbilder från den här kostnadsfria appen kan du få samma sak med hjälp av Google+, Google Earth och olika andra källor som Google-partnerna. Om du använder den här appen på din enhet med Android 7.0 Nougat eller högre kan du också förvänta dig några ytterligare funktioner med den här appen.

Ladda ner bakgrundsbilder av Google-appen

Mysplash

Det är produkten av Unsplash.com som är en berömd webbplats som erbjuder en myriad av högupplösta bilder. Dessa högkvalitativa bilder finns i den här appen och kan användas som bakgrundsbild på din enhet gratis. Med den här appen kan du få tillgång till hundratals fantastiska bilder och fotografering som bara kan vara perfekt för din enhets tapet.

Med en fantastisk stjärnklassificering på 4,7 av 5 kan du använda den här appen för att söka och till och med ladda ner råbilder gratis på din enhet. Appen kommer helt gratis utan köp i appen.

Ladda ner Mysplash-appen

Weatherback

Detta är en innovativ del i utbudet av gratis tapetappar för Android. Du kan harmonisera din enhets tapet enligt det väderförhållande du väljer. Är det inte bra? Denna fantastiska app ger dig en känsla av en live väder tapet på Android-enheten. Den här appen visar vädervariationer som dimma, regn, sol eller snö på din enhets bakgrund och utseendet är helt enkelt förtrollande. Bakgrundseffekterna matchar till och med det riktiga vädret. Eftersom den här appen inte är en levande tapetapp behöver du inte ens oroa dig för problem med batteriets tömning.

Med en fantastisk stjärnklassificering på 4,0 av 5 blir denna tapetapp den nya favoriten för alla väderälskare. Med hisnande skärmar av olika väderförhållanden på enhetens skärm, lyft ditt humör dagligen. Med den här appen kan du njuta av dina favoritbakgrunder eller bakgrundsbilder med några coola vädereffekter. Appen är tillgänglig gratis med vissa köp i appen.

Ladda ner Weatherback-appen

Trött på att se samma tråkiga tapeter på din Android-skärm varje dag? Gå igenom den här listan över de bästa gratis tapetapparna för Android och ladda ner dem nu!

Läs också - Bästa Lite Android-appar för att spara lagringsutrymme

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found